​Santtu Junttila jatkaa – RoPS kaatui Pallohallissa
Julkaistu: 07.03.2022 14.01

​Santtu Junttila jatkaa – RoPS kaatui Pallohallissa

20-vuotias Santtu Junttila on tehnyt jatkosopimuksen Kajaanin Hakan kanssa. Laitapakin paikalla pelaava Junttila muutti viime vuoden elokuussa Kajaaniin opiskelemaan liikunnanohjaajaksi ja liittyi samalla Hakan edustusjoukkueen rinkiin. Nuorukainen pääsi pelaamaan menestyksekkäällä loppukaudella neljässä ottelussa Hakan paidassa. Ennen saapumistaan Kajaaniin Junttila asui Lempäälässä ja pelasi vuosia Valkeakosken Hakan junioreissa.

-Jatkosopimuksesta on hyvät fiilikset. Olen pystynyt Kajaanissa sovittamaan hyvin yhteen jalkapallon pelaamisen ja opiskelun. Kajaani on tuntunut rauhalliselta paikalta ja kaikki on toiminut minun kohdallani hyvin täällä, Junttila kertoo.

Menneenä viikonloppuna Kajaanin Hakan oli tarkoitus kohdata Pallohallissa Rovaniemen Palloseura ja JIPPO Joensuusta. JIPPO-peli jouduttiin valitettavasti perumaan vieraiden sairastumis- ja loukkaantumissuman vuoksi.

RoPS ottelu pystyttiin kuitenkin perjantaina pelaamaan ja se päättyi Hakan voittoon lukemin 5-2 (1-1). Kotijoukkueen maaleista vastasivat Tuomas Nurkkala, edustusjoukkueessa debyytin tehnyt vasta 16-vuotias Joni Kivijärvi sekä kolme maalia iskenyt Kenedy Santos. Kajaanilaiset olivat hyvin tehokkaita maalipaikoissaan ja nuorella joukkueella matkassa ollut RoPS putosi kyydistä ottelun toisella puoliajalla.

Pienten loukkaantumisten jälkeen Hakan pelaavaan kokonpanoon palannut Junttila pelasi ottelussa noin 15 minuuttia. Joukkueen peli miellytti tuoreimman sopimuspelaajan silmää.

-Totta kai pelistä jäi hyvät fiilikset, koska voitettiin ja tehtiin hyviä asioita kentällä. Silti töitä on vielä tehtävä ja parantamisen varaa peliimme myös jäi. Henkilökohtaisesti tuntui myös hyvältä palata kentälle loukkaantumisen jälkeen, Junttila analysoi.

-Oli myös hienoa nähdä, että yleisöä oli löytänyt peliin paikan päälle. Se on hyvä juttu, että paikallinen jalkapallo kiinnostaa, ja toivottavasti se jatkuu tulevissakin peleissä. Siitä saa lisää energiaa peliin, kun on jengiä katsomassa.

Hakan sopimustilanne kaudelle 2022:

Paavo Jarva, Lassi Rahikainen, Tatu Mäki, Joona Heiskanen, Tiitus Erola, Joona Mikkonen, José Ferreira, Jasper Pikkuhookana, Niko Kivijärvi, Damer Elkib, Philip Aremu, Ismat Heydari, Kenedy Santos, Santtu Junttila

Valmentajat:

Luis Figueiredo, Timo Heikkinen

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi