Karri Hentilä liittyy valmennusryhmään - Haka kohtaa lauantaina Kuopion Elon
Julkaistu: 17.03.2022 11.59

Karri Hentilä liittyy valmennusryhmään - Haka kohtaa lauantaina Kuopion Elon

Hakan edustusjoukkueen valmennusryhmä on vahvistunut Karri Hentilällä. 35- vuotias Hentilä omaa kokemusta jalkapallovalmennuksen lisäksi muun muassa salibandy- ja lentopallovalmennuksesta. Kuusamolaislähtöinen Hentilä on toiminut aiemmin valmentajana Hakan juniori- sekä akatemiapuolella, mutta nyt mies hyppää ensimmäistä kertaa mukaan jalkapallossa aikuisten joukkueeseen.

- Mielenkiintoista päästä seuraamaan läheltä miesten edustusjalkapalloa sekä meidän kansainvälisen valmennustiimin toimintaan. Itse olen vuosia toiminut junioripuolella, joten tässä on hyvä nähdä seuran jalkapallopolun koko kokonaisuus. Nappulaliiga, junioreiden kilpatiimit, akatemia ja edustusjoukkue, Hentilä luettelee.

- Oma roolini nyt edustusjoukkueessa on ollut fysiikkapuolen asiat. Itsellä taustaa monesta lajista ja tätä pidän vahvuutenani. Katsotaan, jos jotain uutta voitaisiin näin tuoda fysiikkatreeneihin. Jätkien pitää olla kunnossa, kun kausi starttaa. Samalla tässä ollaan oppipoikana ja imetään tietoa Luisilta, valmennustiimin muilta jäseniltä sekä pelaajilta. Toimistolla myös minä sparraan Luisia ja käymme hyviä keskusteluja päivittäin jalkapallosta ja ylipäätään elämästä.

Lauantaina Hakalla on edessään harjoitusottelu Kajaanin Pallohallissa Kuopion Eloa vastaan. Elo pelaa Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa. Joukkue on vahvistunut tähän kauteen merkittävästi KuPS:n viime kauden A-junioreiden SM-sarjan voittaneen joukkueen pelaajilla. Näin ollen Kuopion Elo lähtee tulevana kautena yhtenä ennakkosuosikkina Kolmosen lohkoonsa.

Viikon harjoitustauolta palannut Hakan edustusjoukkue lähtee otteluun ilman isoja poissaoloja. Lisäksi tällä viikolla Hakan joukkueeseen on saapunut testeille portugalilainen toppari Henrique Quadros. Hänet nähdään tulevan viikonlopun ottelussa. Haka on voittanut tähän mennessä kaikki viisi pelaamansa talven harjoitusottelua. Siitä huolimatta Elo ei varmasti tule olemaan kajaanilaisille helppo vastus. Tuorein valmennusryhmän jäsen Hentilä toivoo, että voittojen sarja jatkuu lauantaina.

- Kotijoukkueelta sitä aina toivoo näkevänsä, että pelissä tapahtuu niitä asioita, joita viikolla treeneissä harjoitellaan. Vierasjoukkue Elo on mielenkiintoinen joukkue, joka nousi kolmoseen viime kauden päätteeksi. Elo pelasi jo vahvasti Suomen Cupissa ja harjoituspeleissäkin on kulkenut mallikkaasti, Hentilä pohtii.

-Vaikka lauantaille on luvattu aika mukavaa kevät keliä, niin toivotaan, että myös yleisö tulee futista Pallohallille katsomaan. Käydään aamulla ulkoilemassa ja iltapäivällä sitten seuraamaan futista.

Hakan ja Kuopion Elon välinen ottelu potkaistaan käyntiin lauantaina kello 15. Pääset seuraamaan ottelua myös täältä.


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi