​Henrique Quadros Hakaan – Soarekselle jatkosopimus
Julkaistu: 26.04.2022 17.55

​Henrique Quadros Hakaan – Soarekselle jatkosopimus

Hakan viikko alkoi positiivisilla uutisilla, kun maaliskuusta lähtien Hakassa testijaksolla ollut Henrique Quadros sekä jo viime kaudella ”keltaisia” edustanut Miguel Soares ovat kirjoittaneet sopimukset.

Brasilialainen Henrique Quadros on pelannut aiemmin Brasiliassa ja Portugalissa. 23-vuotias Quadros viihtyy parhaiten topparin paikalla tai keskikentän pohjalla. Quadros on ollut tyytyväinen tähänastiseen aikaansa Kajaanissa ja uskoo pystävänsä auttamaan Hakaa omilla taidoillaan.

-Kajaaniin on ollut helppo sopeutua ja nautin täällä olosta. Tulin tänne auttamaan Hakaa kokemuksellani sekä oppimaan itse uutta. Pidän itseäni monipuolisena pelaajana, joka tykkää kontrolloida peliä, Quadros sanoo.

Kakkosen kausi alkaa Hakan osalta lauantaina 30.4. Vaasassa ja 23-vuotias Quadros odottaa alkavaa kautta innolla.

-Uskon Kakkosen olevan haastava sarja. Tämä on monelle uusi sarjataso. Silti meidän joukkueessamme on niin paljon laadukkaita pelaajia, että kovalla työn teolla ja omistautumisella voimme antaa hyvän kuvan meistä, Quadros tietää.


Myös viime vuoden elokuussa Kajaanin muuttanut Miguel Soares nähdään ensi kaudella Hakan paidassa. 19-vuotias toppari pelasi viime kaudella Kolmosessa kahdessa ottelussa. Ennen Kajaanin tuloa Soares on pelannut Portugalissa.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa ensimmäistä vuotta opiskeleva nuorukainen on tyytyväinen kirjoitetusta jatkosopimuksesta sekä menneestä harjoituskaudesta.

-Olen todella iloinen jatkosopimuksesta. Uusi kausi ja uusi sarjaporras, joten tulee olemaan varmasti hieman haastavampaa mitä viime vuonna. Meidän päätavoitteemme on kuitenkin kerätä tarpeeksi pisteitä, jotta pysymme Kakkosessa, Soares toteaa.

-Harjoituskausi meni joukkueen osalta ihan hyvin ja saimme muutaman vahvistuksen, joten minulla on kova luotto meihin sarjassa. Omalta osalta harjoituskausi sujui myös ihan hyvin. Olen kehittynyt talven aikana ja tällä hetkellä tuntuu hyvältä. Katsotaan mitä kausi tuo tullessaan. Mennään peli kerrallaan.

Soares odottelee jo pian alkavaa kautta innolla ja haluaa muistuttaa Hakan kannattajia ensimmäisestä kotipelistä, joka pelataan Liikuntapuistossa 7.5. JBK:ta vastaan.

-JBK-peli tulee olemaan ensimmäinen kotipelimme ja se on hyvä mahdollisuus päästä näkemään uutta joukkuettamme ja sitä, kuinka pelaamme. Uskon, että olemme tänä vuonna hyviä kotikentällä niin kuin viime vuonna. Liikuntapuisto on meidän linnakkeemme ja luulen, että siellä tulee taas vastustajilla olemaan vaikeaa. Toivottavasti katsojia tulee paljon paikan päälle, siitä on meille iso apu, Soares päättää.


Hakan sopimustilanne kaudelle 2022:

Paavo Jarva, Lassi Rahikainen, Tatu Mäki, Joona Heiskanen, Tiitus Erola, Joona Mikkonen, José Ferreira, Santtu Junttila, Yves Samnda Jasper Pikkuhookana, Niko Kivijärvi, Damer Elkib, Philip Aremu, Ismat Heydari, Kenedy Santos, Tuomas Nurkkala, Henrique Quadros, Miguel Soares


Tule paikan päälle seuraamaan miten Haka pärjää ja tilaa kausikortti täältä.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi