12
KES
19.00
Edustusjoukkue -M, Miesten Kolmonen

Haka KajHa - KaPa  3 - 0

Kajaani, Liikuntapuisto TN

Keskiviikkona Kajaanin joukkueet kohtaavat toisensa liikuntapuistossa.

RoPo peli päättyi niukkaan 2-1 tappioon. Pallonhallinta pelissä oli kuitenkin 54% KajHalla ja laukauksia kertyi 21, RoPolla vastaavasti 14. Verkko heilui kuitenkin vain yhden kerran, maalintekijänä Irakli Siradzi.

Tulevana keskiviikkona vietetään valtakunnallista jalkapallopäivää, mikä onkin otollinen päivä Kajaanin paikallisderbylle. Kajaanin Haka saa vastustajaksi Kajaanin Palloilijat. Tiedossa on varmasti mielenkiintoinen ottelu, kun molemmilla joukkueilla on kova tahto voittaa. Helppo ottelu ei varmasti ole tiedossa, sillä KaPa on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla, KajHa puolestaan kuudentena kolmella tappiolla ja yhdellä voitolla. Joukkueet ovat viimeksi kohdanneet toisensa tämän vuoden helmikuussa Suomen cupin ottelussa, tämä päättyi KaPalle 2-0.

Päävalmentajan Marko Milunovicin kommentit tulevaan peliin.

“Treeniviikot RoPo pelin jälkeen ovat menneet hyvin, joitakin poissaoloja on ollut, mutta joukkueen ydin on aina mukana. Joukkue on valmis tulevaan peliin ja toivottavasti näytämme parastamme keskiviikkona.”

”Vastustaja joukkueella on omat tavoitteensa tälle kaudelle, luulen että heillä on ominaisuuksia aiheuttaa haasteita jokaiselle joukkueelle tässä sarjassa.”

”On mukava asia tälle kaupungille saada tällainen peli ja toivon että kaikki osallistujat ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla.”

Joukkueuutiset tällä viikolla ovat erittäin hyvät, sillä kaikki pelaajat ovat käytössä tulevassa ottelussa. P17 joukkueella oli peli sunnuntaina, joten heidän käytettävyytensä on hieman rajoitettu. KajHa on saanut myös uuden hyökkääjän Englannista; Kai Butterworth. Hän on Iso-Britannian lisäksi pelannut myös Yhdysvalloissa, vielä ei ole varmaa nähdäänkö hänet keskiviikon pelissä.

Aiemmissa peleissä on noussut esille ongelmia, joita on varmasti työstetty tulevaa peliä ajatellen. Edellisestä pelistä on vierähtänyt jo hetki, joten joukkueella on ollut aikaa palautua ja treenata tulevaa peliä varten, näin ollen he ovat valmiita keskiviikon koitokseen.

KaPa – Keitä he ovat?

Kajaanin Palloilijat on vuonna 1924 perustettu jalkapalloseura, joka pelasi mestaruussarjassa vuonna 1953 ja myöhemmin I- ja II-divisioonissa. Vuonna 2006 KaPa ja toinen kajaanilaisseura FC Tarmo perustivat uuden seuran AC Kajaanin. AC Kajaanin toiminta lopetettiin vuonna 2020.

Vuonna 2022 toimintansa aloitti Kapan edustusjoukkue, pelaten miesten vitosessa. Tämän jälkeen KaPalla on ollut kaksi erittäin menestykästä kautta KajHan nykyisen päävalmentajan Marko Milunovicin johdolla! KaPa oli vitosen mestari vuonna 2022 ja nelosen mestari vuonna 2023 nousten nopeasti Kolmoseen.

Myös KaPa on täydentänyt joukkuettaan, sillä Kajaanissa tuttu naama entinen KajHa hyökkääjä Philip Aremu on liittynyt KaPan riveihin. KaPassa pelaa myös useita muita KajHalle entuudestaan tuttuja nimiä, esimerkiksi Tuomas Nurkkala, joka on pelannut yli kuusi vuotta keltaisissa, useamman näistä joukkueen kapteenina.

One to watch – Thiago Trindade

Hän on 35-vuotias brasilialainen hyökkääjä, joka on pelannut KaPan riveissä jo AC Kajaanin ajoilta. Hän on saavuttanut paikkansa KaPan kapteenina. Trindade on ehdottomasti joukkueen paras maalintekijä, sillä tälle kaudelle hän on kerennyt tekemään 9 maalia viiteen peliin. Viime kaudella KaPan pelatessa miesten nelosessa hän onnistui tekemään 25 maalia viidessätoista pelissä. Ennen Kajaaniin siirtymistä hän on pelannut Oulun Palloseurassa.

Thiago on äärimmäisen lahjakas pelaaja, jonka luovuus näkyy peleissä. KaPa-kapteenin kokemus Ykkösliigasta on myös erittäin arvokasta joukkueelle, sillä hän on pelannut liigassa yli 50 ottelua sekä AC Kajaanissa että OPS:ssä tehden maalin 13 kertaa. Häntä on siis pidettävä silmällä keskiviikon pelissä!

Otteluisäntinä toimii Pörhö sekä Kaisanet. Paikalta löydät myös KajHan fanituotteet sekä Kivikylän pisteen, josta löytyy mm. hodareita sekä nakkikuppeja. Paikalla on myös useampi kioski, josta ostaa pelieväät. Ennakkoon lippuja voi ostaa KajHan toimistolta tiistaina sekä keskiviikkona klo 10-16.

Ottelu pelataan keskiviikkona 12.6. liikuntapuistossa klo 19:00, lipunmyynti alkaa portilta klo 18:30. Tulehan kannustamaan KajHa voittoon!

Tilastot

3 - 0

KaPa
(0-0)
50'MaaliKarjalainen Henri
92'MaaliSamnda Jules Yves

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi