Edustusjoukkue -M, Miesten Kolmonen

Haka KajHa - RoPo  1 - 2

Kajaani, Liikuntapuisto TN

Ottelu päättyi niukasti 1-2 voittoon RoPolle.

Kajaanin Haka taipui ikävästi 1-2 tappioon RoPoa vastaan lauantain kotiottelussa.

Kajaanin Hakan avaus kokoonpano: Shota Nadiradze (MV), Giorgi Ramishvili, Jose Ferreira, Theykwan Ajak, Joona Heiskanen, Pedro Duarte, Kaarlo Tusa, Jules Samnda (C), Irakli Siradzi, Lasha Nanobashvili sekä Toivo Rönni.

Vaihtopelaajat: Bigyan Dahal (MV), Petja Toppinen, Aapeli Repo, Tiitus Erola, Simon Mahader, Santtu Junttila sekä Lassi Toppinen.

Pelissä pallonhallinta oli 54% KajHalla ja laukauksia maalia kohti 21, RoPolla vastaavasti 14. Peli lähti hyvin käyntiin ja heti ensimmäisillä minuuteilla Irakli Siradzille tarjoiltiin mahdollisuus maalintekoon, mutta tämän Ropon maalivahti Lauri Rönkkö torjui. KajHalle tarjoutui useita paikkoja kääntää ottelu voitoksi, mm. Theykwan Ajak oli lähellä saada pallon verkkoon, mutta tämänkin Rönkkö täpärästi torjui.

19 minuutilla RoPon Sampo Ala teki ottelun avausmaalin kulmapotkun seurauksena.

Puoliaika Kajha 0-1 RoPo

Heti toisen puoliajan alkuun 48 minuutilla RoPon Riku Komulainen vei heidät 0-2 johtoon.

76 minuutilla pallo tavoitti Irakli Siradzin boksista ja hän ohjasi pallon maaliin kaventaen lukemat 1-2.

Tässäkin pelissä, kuten HauPaa vastaan KajHa sai useita hyviä tilaisuuksia, mutta silti pallo ei mennyt maaliin. Hakalla on nyt aikaa treenata ja toivottavasti nämä ongelmat saadaan korjattua ennen seuraavaa ottelua.

Vaihtopelaajista Petja Toppinen, Aapeli Repo, Tiitus Erola, Simon Mahader sekä Lassi Toppinen pääsivät pelaamaan.

Nyt pidetään pieni tauko peleistä ja seuraavaksi Kajaanin joukkueet kohtaavat toisensa keskiviikkona 12.6. Liikuntapuistossa, Kun KajHa saa vastustajaksi KaPan.