25
TOU
14.00
P15 (2009), P15 Ykkönen

HauPa - Haka KajHa   3 - 0

Haukipudas, Oulu. Länsituuli TN

Hakan P15 jäi lähtötelineisiin Haukiputaalla

Kajaanin Hakan P15 jatkoi lauantaina kauttaan Haukiputaalla HauPan vieraana. Tiedossa oli kova haaste, sillä olihan HauPa esittänyt jo talvella kovia otteita P15 Futsalissa sekä heidän YJ joukkue SantaClausin kanssa pelaa P15 PSL. Hakan porukalla oli takana rikkoinen viikko, kun pelaajat parantelivat loukkeja, kevät flunssaa ja osa oli luokkaretkillä. Tähän peliin saatiin kuitenkin hyvin porukkaa mukaan.

Peli alku oli Hakalle murheellinen. Peliä ei oltu pelattu, kuin 12 minuuttia ja taulussa oli jo 3-0 lukemat. Joukkue jäi siis täysin telineisiin pelin alussa. Muutamat vaihdot tämän jälkeen toivat kentälle uutta ilmettä ja peli alkoi tasoittua. Esimerkiksi Kuhmon kaksikko Arttu Kinnunen ja Nuutti Kyllönen toivat kentälle hyvin virtaa. Toiselle jaksolle mentäessä Haka sai peliään koko ajan paremmin sujumaan ja pallonhallintaa enemmän itselleen. Ilkka Fordell pääsi kertaalleen karkaamaan HauPan puolustuslinjalta, mutta tämä vihellettiin paitsioksi. Hakan faneilla oli tilanteeseen vahva näkemys, että tilanne oli kaukana paitsiosta. Kertaalleen hienojen syöttökombinaatioiden jälkeen Elias Nikkarinen pääsi HauPa veskarin kanssa nokikkain, mutta tällä kertaa HauPan maalivahti veti pidemmän korren. Joona Heikkinen sai myös pallon kertaalleen maaliin, mutta tämäkin tilanne vihellettiin paitsiona. Voisi sanoa, että toinen jakso meni lievästi Hakalle, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa. Länsituulen kentällä loppulukemat 3-0 ja voitto HauPalle.

Valmentajan kommentit: Tällä kertaa sitä saatiin mitä tilattiin. Heikko harjoitusviikko näkyi varsinkin pelin alussa. Emme olleet yhtään valmiita pelin tempoon sekä fyysiseen kaksinkamppailu pelaamiseen. Positiivista oli, että vaikka peli oli jo alussa 3-0, niin saimme peliä sitten paremmin ja paremmin kasaan eikä heitetty pyyhettä kehään. Ensi viikko pitää harjoitella laadukkaasti ja koulujenpäätös viikonloppuna sunnuntaina kun pelataan kotona Ajaxia vastaan, niin pisteet pitää napata kotiin

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi