Haka KajHa - Hercules-j YJ/2  2 - 0

Kajaani, Liikuntapuisto TN

KajHan P15 avasi kautensa Ykkösessä

Perjantai-iltana vielä hakattiin jäätä ja lunta kovasti pois Liikuntapuistosta, jotta Kajaanin Hakan P15 joukkue pystyi avaamaan kautensa suunnitellusti lauantaina ulkona. Kauden ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Hercules. Marraskuussa aloitettiin tämän kauden treenit, joten kauden alkua oli jo kovasti odotettu. Joukkueeseen talven aikana liittyi vanhat tutut kaverit Suomussalmelta Vilho Laatikainen ja Arttu Juntunen. Lisäksi Kuusamosta joukkueeseen tulivat Joona ja Niklas Kivijärvi ja uutena kasvona Justus Patosalmi.

Herculesta vastaan Haka sai täydellisen startin, kun jo avausminuutilla Joona Kivijärven vaparin maaliin ohjasi tyylikkäästi Elias Nikkarinen. Hakalla oli lukuisia tilaisuuksia puoliajalla lisätä johtoa, mutta eka jakso päättyi 1-0 Hakan johdossa. Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä eli Haka painoi päälle ja loi tilanteita. 50 minuutilla tuli lopulta onnistuminen, kun Nuutti Kyllönen pääsi maalinedestä viimeistelemään 2-0 lukemat. Herculeksen maalivahti pelasi loppuun saakka loistavan pelin ja piti pelin loppulukemat 2-0. Hakan maalilla Konsta Pinola torjui varmasti Herculeksen parit tilanteet ja 3 pistettä kotijoukkueelle avauspelistä.