25
SYY
14.00
Edustusjoukkue -M, Miesten Kakkonen

Närpes Kraft - Haka KajHa   0 - 0

Mosedal N

​Haka pelaa sunnuntaina Närpes Kraftin vieraana – säilymiskamppailu tiivistyy

Hakalla on edessä kauden viimeinen ja samalla pisin vierasmatka, kun joukkue matkaa Närpiöön Närpes Kraftin vieraaksi. Ottelu alkaa sunnuntaina 25.9. Mosedalin nurmella kello 14.

Närpes Kraft majailee tällä hetkellä sarjataulukossa viidennellä sijalla. Närpiöläiset ovat keränneet kolmekymmentäkaksi pistettä. He ovat näin ollen vain yhden pisteen päässä Herculeksesta, joka on viimeisellä sijalla pääsemässä lohkon neljän parhaan joukkueen yläloppusarjaan.

Närpes Kraft lähtee sunnuntain peliin allaan 4–2-vierasvoitto FC Vaajakoskea vastaan. Joukkueen kauden paras maalintekijä Samir Isanovic osui Vaajakoskea vastaan kaksi kertaa ja kasvatti kauden maalimääränsä yhteentoista osumaan. Bosniahertsegovinalaishyökkääjä osui myös Hakaa vastaan kaksi kertaa joukkueiden ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa. Tuolloin peli päättyi Kajaanin Liikuntapuistossa Närpes Kraftin 3–2-voittoon. Hakan molemmista maaleista siinä pelissä vastasi Tiitus Erola.

-Ensimmäinen Närpes-peli oli ihan hyvä peli meiltä. Tulos oli kuitenkin harmittava. Hallittiin peliä, mutta vastustaja käytti paikkansa paremmin hyväkseen, sanoo tuossa ottelussa täydet minuutit pelannut Joni Kivijärvi.

Haka taistelee tällä hetkellä kynsin ja hampain ensi kauden Kakkosen sarjapaikasta. Joukkue on ennen viikonlopun kierrosta säilyjän paikalla maalieron turvin. Hakan perässä oleva JBK pelaa kotonaan GBK:ta vastaan jo lauantaina. Sarjajumbo Komeetat puolestaan vierailee sunnuntaina niin ikään putoamiskamppailussa olevan OTP:n vieraana.

Närpiöön Haka lähtee ilman pelikiellossa olevaa Niko Kivijärveä sekä loukkaantuneita Henrique Quadrosia ja Paavo Jarvaa. Myös toppari Tatu Mäki on pelistä sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi. Hakalla on ennen sunnuntain peliä allaan 2–3-kotitappio VIFK:ta vastaan. Joukkueen peli-ilme ja tekeminen kentällä oli tuloksesta huolimatta hyvää ja näin ollen myös 17-vuotias keskikenttäpelaaja Kivijärvi odottaa pisteitä viikonlopun pelistä Närpes Kraftia vastaan.

-Tuleva ottelu on todella jännä, ja varmasti kova matsi tulossa. Iso luotto on, että saadaan pisteet Kajaaniin, Kivijärvi uskoo.

Tilastot
Närpes Kraft

0 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista