8
TOU
15.00
P17 (2004-2006), P17 Kakkonen

Tervarit-j/B3 - Haka KajHa   0 - 14

Linnakankaan TN

Sarjan avaus!

Äitienpäivän kunniaksi sarjan avaus tuulisessa Kempeleessä. Takana vain kaksi harjoitusta ulkokentällä, joten joukkueen iskukyky oli pieni arvoitus. Lisäksi kova tuuli toi oman elementin mukaan.

Noin varttitunnin kesti ennenkuin poikien jalat alkoivat kunnolla toimimaan. Alkulämmin jäi vähän vajaaksi, koska edellinen peli loppui vain hetkeä ennen pelin alkua ja se oli varmasti alun vaisuuteen yksi syy. Tässä vaiheessa tilanne oli kuitenkin jo 2-0 Hakalle. Vartin jälkeen Haka myllytti hyökkäyksen toisensa perään vastustajan maalille ja puoliajalle mentiin 6-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle pojat nosti vielä tempoa eikä vastustaja saanut yhtään kontrolloitua hyökkäystä aikaiseksi. Sen sijaan keltaiset vyöryivät jatkuvasti vaarallisille tonteille. Tasoero oli huomattava ja pojat kävivät tekemässä kahdeksan maalia, näin ollen peli päättyi 0-14.

Sarja on nyt avattu, ihan tällaista ilotulitusta tuskin kukaan odotti, mutta näin tällä kertaa. Harjoituksista tutut kuviot löytyivät pelin sisällä, joten sen suhteen peli on hyvällä mallilla. Homma jatkuu ensi sunnuntaina kotiottelulla kun Liikuntapuistoon saapuu vieraaksi FC Raahe.

#kajhabjunnut #kajhabjuniorit #kajaaninhaka #p17kakkonen #kohtip17ykköstä #keltaset #hakafamily #ilo #innostus #intohimo #pohjolanmatkalla #kainuulaisetkulunpäällä #viimeinenkausiyhdessä#pohjolanmatka #kolmepistettäkotiin

Tilastot
Tervarit-j/B3

0 - 14

(0-6)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista