Lomake sulkeutuu 01.02.2023 00.00
Nappulatoiminta on Kajaanin Hakan pelaajapolun ensimmäinen porras ja toiminnan tarkoituksena on liikkua ja pitää hauskaa ilon kautta ja jalkapallon parissa. Nappuloista syntyy ikäkausikohtaisia joukkueita. Kajaanin Hakan Nappulatoiminnalla on pitkät perinteet. Jalkapalloharrastuksen voi aloittaa jo 3 vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa PerheFutiksessa kerran viikossa.

Kaksi kertaa viikossa harjoittelevia joukkueita on kolme:

2016/2017 - 2013/2015 - 2010/2012 -syntyneille. Toinen harjoituskerta on PeliPäivä, jolloin päästään pelaamaan ja näyttämään taitoja kentälle.


Nappulatoiminta on ympärivuotista ja joukkueet pääsevät kilvoittelemaan Kainuun Nappulaliigaturnauksiin.


Tietoja luovutetaan Suomen Palloliitto ry:n ylläpitämän Pelipaikka- rekisterin vaatimalla tavalla järjestelmään pelaajien pelipassi- ja vakuutushankintaa varten. / The information is transferred to the Pelipaikka -register maintained by Football Association of Finland in order to be able to acquire gamepasses and insurance.

-----------------------------------------------------------------------------------------
!Ilmoittautuminen on uudistunut siten, että maksu suoritetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä! ÄLKÄÄ TÄYTTÄKÖ TÄTÄ LOMAKETTA ENNENKUIN OLETTE KÄYNEET KOKEILEMASSA HARJOITUKSIA, vasta kokeilujen jälkeen ilmoittaudutaan.!
------------------------------------------------------------------------------------------