Nappulatoiminnan tiedote 2022
Julkaistu: 30.09.2022 11.42

Nappulatoiminnan tiedote 2022

Tervehdys Nappulat ja vanhemmat!

Kesä on jäänyt jo taakse ja kuinka nopeasti se menikään. Kesän aikana harjoiteltiin innokkaasti ja pelattiin ahkerasti 6 eri paikkakunnalla Nappulaliigaturnauksien merkeissä. Nyt meillä onkin syksy parhaillaan menossa ja talvi kolkuttelee oven takana. Tämä on merkki siitä, että Nappulatoiminta alkaa siirtymään sisälle pelailemaan.

Ulkona harjoitellaan vielä 13.10 asti, jonka jälkeen onkin syysloma mikä vietetään loman merkeissä eli silloin ei ole harjoituksia vaan teemme siirtymistä talvikaudelle. Talvikaudella harjoitukset ovat seuraavanlaisesti ja alkavat maanantaina 24.10:


Lohtajan koulun liikuntasali (harjoitukset):

Isot-Nappulat: MA klo 16.30–17.30

Pikku-Nappulat: TO klo 17–18

NaperoFutis: TI klo 17.30–18.30

PerheFutis: TI klo 16.30–17.15

Pelipäivä (Isot-N., Pikku-N., ja Naperot):

Pallohalli: KE klo 17–18


Harjoitukset ovat koulun liikuntasalissa ja siellä käytetään sisäliikuntavarusteita (ei nappulakenkiä). Voin osallistua myös ilman sisäpelikenkiä. Pallohallissa voi käyttää nappulakenkiä ja vaikka se onkin “sisätila”, on siellä kylmä talvella eli vaatetta saa olla mukana.

Jos olet uutena tulossa kokeilemaan, niin tule ensin kokeilemaan ennen kuin ilmoittaudut!


Uusi ilmoittautumissysteemi – JOPOX

JOPOX toimii meillä Kajaanin Hakassa toiminnanohjausjärjestelmänä, jota olemme tässä kuluneen vuoden käyttänyt. Ilmoittautuminen Nappulatoimintaan on tehty Jopoxin kautta, jonka myötä on päässyt käsiksi harjoituksiin sekä muihin tapahtumiin (Nappulaliigaturnaukset). Tänä loppuvuonna pyrimme ottamaan kyseisestä järjestelmästä kaiken irti ja helpottamaan taustalla tehtävää työtä.

Ilmoittautuminen tapahtuu nykyään ryhmien omalta sivulta, mistä se on ollut mahdollista ennenkin. Kun ilmoittaudutte tulevalle Nappulatoiminnan laskutuskaudelle, selvittäkää tienne osoitteeseen kajaaninhaka.fi ja valitkaa ylhäältä ”Harraste” -valikko ja valitkaa sieltä sopiva ryhmä syntymävuoden mukaan (ryhmiä on mahdollista myös vaihtaa ilmoittautumisen jälkeen).


Tämän jälkeen teille aukeaa sivu mistä voitte kuvaa klikkaamalla siirtyä ilmoittautumislomakkeelle. Täytätte ilmoittautumislomakkeen niin kuin ennenkin, jonka jälkeen teidän liitetään Jopoxiin ja ilmoittamaanne ryhmään. Tämän jälkeen teillä on pääsy tarkastelemaan tulevia harjoituksia sekä tapahtumia. SUOSITTELEN LATAAMAAN MOBIILISOVELLUKSEN, JONKA KAUTTA PÄÄSETTE ILMOITTAMAAN LAPSENNE HARJOITUKSIIN (tämä helpottaa valmentajien tehtävää, kun tietävät etukäteen paljon on osallistujia tulossa.


Ilmoittautumislomake – Mikä uutta ja miksi?

Hinnoittelu ja maksaminen

Ilmoittautumislomakkeelta löytyy kaikki mitä sieltä on ennenkin: pelaajan nimi, huoltajan tiedot, pelipaita, yms. Ilmoittautuminen uudistuu siten, että toimintaan ilmoittaudutaan kolmesti vuodessa, neljäksi kuukaudeksi kerrallaan. Ilmoittautumiset (laskutuskaudet) ovat lokakuu-tammikuu, helmikuu-toukokuu ja kesäkuu-syyskuu.

Maksatte ilmoittautumisen yhteydessä suoraan seuraavan 4kk nappulatoimintamaksun. Yleisen hintojen nousun vuoksi hinnoitteluun on tullut muutoksia (esim. Pallohallin vuoromaksut ovat nousseet). Kuukausihintaa olemme korottaneet 1€, ja sisaralennusta emme enää käytä. Hintaan sisältyy yksi Nappulaliigapaita/vuosi.

Vakuutus

Tästä lähtien vakuutus ei enää kuulu nappulatoiminnan hintaan, sillä valtaosalla perheistä on olemassa oleva kotivakuutus, joka yleensä korvaa mahdolliset tapaturmat paljon kattavammin. HUOM! Jos haluat kartoittaa vakuutusturvasi ajan tasalle, tästä linkistä pääset yhteistyökumppanimme LähiTapiolan yhteydenottolomakkeeseen:https://www.kajaaninhaka.fi/seura/1976/lahitapiola....

Palloliiton tarjoama vakuutus (4€/20€) on kuitenkin mahdollista ottaa ilmoittautumisen yhteydessä valitessanne teille sopivan tuotteen. Vakuutus on voimassa kuluvan vuoden ajan, eli sitä ei tarvitse valita saman vuoden sisällä uudestaan.

Jäsenmaksu

Käytäntö muuttuu myös siten, että vuonna 2023 jokaisen harrastajan ensimmäiseen laskuun lisätään seuran jäsenmaksu 15€. Tämä laskutetaan vain kerran vuodessa! Jäsenenä olette oikeutettuja seuran yhteistyökumppaneiden tarjoamiin etuihin ja alennuksiin, sekä alennuksiin seuran fanituotteista.

Ilmoittautumislomakkeessa valitsette teille sopivan tuotteen sen perusteella, haluatteko maksaa vakuutuksesta tai paidan nimipainatuksesta. Olkaa tarkkoja tuotteen valinnassa.


TUOTTEET:

Pikku-Nappulat ja Naperot: Sisältää korttelipassi (SPL), 2 harjoitukset viikossa (harjoitukset + pelipäivä), Nappulaliigaturnaukset ja yhden Nappulaliigapaidan/vuosi (paidassa on seuran ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden logot ja pelinumero).

Nappulatoiminta 4kk 92€ (ei painatusta, ei vakuutusta)Nappulatoiminnan maksu 4 kuukauden ajalta (23 €/kk).

Nappulatoiminta 4kk 92+4€ (ei painatusta, vakuutus) - Nappulatoiminnan maksu 4 kuukauden ajalta (23 €/kk). Tämä paketti sisältää myös vakuutuksen, joka ei enää kuulu normaaliin hintaan.

Nappulatoiminta 4kk 92+6€ (painatus, ei vakuutusta) - Nappulatoiminnan maksu 4 kuukauden ajalta (23 €/kk). Tämä paketti sisältää nimen painatuksen pelipaidan selkään, nimi voi olla etu- tai sukunimi. HUOM! Muistakaa täyttää lomakkeen lopussa olevat tiedot paidasta (mikä nimi).

Nappulatoiminta 4kk 92+4+6€ (painatus, vakuutus) - Nappulatoiminnan maksu 4 kuukauden ajalta (23 €/kk). Tähän pakettiin kuuluu sekä vakuutus, että nimen painatus pelipaitaan.

Ilmoittaudun kesken laskutuskauden (0€) – tarkoittaa, että jos olet ilmoittautumassa Nappulatoimintaan ensimmäistä kertaa ja kesken laskutuskauden, valitset tämän ja lasku tulee normaalisti meidän toimiston kautta.

Perhefutis:

Paketit ovat muuten samanlaisia paitsi kuukausihinta on 16€ eli tällöin 4 kk = 64€. Hinta on edullisempi, koska PerheFutis ryhmällä on vain yhdet harjoitukset viikossa.

Isot-Nappulat:

Paketit ovat muuten samanlaiset paitsi isompien lasten vakuutus maksaa enemmän (20€).


Tässä oli pläjäys uutta tietoa. Lukekaa rauhassa ja ilmoittautukaa vasta luettuanne tämän tarkasti. Jos teille syntyy kysymyksiä olkaa rohkeasti yhteydessä ohjaus@kajaaninhaka.fi. Kokeilemme nyt ensimmäistä kertaa tätä uutta ilmoittautumisjärjestelmää, joten voi olla, että vastaan tulee virheitä, mitä emme testaamisesta huolimatta osanneet ennakoida.

Nyt toivotan vielä hyvää alkavaa ja menevää syksyä kaikille ja nähdäänhän vielä kentällä jalkapallon merkeissä!


Terveisin,

Kajaanin Haka

Jere Knaapila

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi