Lomake sulkeutuu 30.11.2023 00.00

Hienoa, että olette ilmoittautumassa Kajaanin Hakan Nappulatoimintaan! Luethan alla olevat tiedot tarkasti ennen ilmoittautumista.

Nappulatoiminta on Kajaanin Hakan pelaajapolun ensimmäinen porras ja toiminnan tarkoituksena on liikkua ja pitää hauskaa ilon kautta ja jalkapallon parissa. Nappuloista syntyy ikäkausikohtaisia kilpajoukkueita. Kajaanin Hakan Nappulatoiminnalla on pitkät perinteet. Jalkapalloharrastuksen voi aloittaa jo 3-vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa PerheFutiksessa kerran viikossa.

Kaksi kertaa viikossa harjoittelevia joukkueita on neljä:

2018/2019-2016/2017–2014/2015–2011/2013-syntyneille. Toinen harjoituskerta on PeliPäivä, jolloin päästään pelaamaan ja näyttämään taitoja kentälle.

Lisätiedot: Karri Hentilä (PerheFutis, sekä Nappulat) p. 040 534 3049 tai Toni Soini (Naperot) p. 040 5534 750

Talvikauden harjoitukset alkavat viikolla 41, eli 9.10.

Pikku-Nappulat-ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa. Harjoitukset ovat 

Ti: 18.30–19.30 Lohtaja

Ke: 17.00–18.00 Pallohalli Pelipäivä

+(Kilpatiimiin mukaan lähteville) To: 18.30–20.00 Lyseo

Nappulatoiminta on ympärivuotista ja isompien joukkueet pääsevät kilvoittelemaan kesäisin Kainuun Nappulaliigaturnauksiin. Haluamme, että toimintamme mahdollistaa mukaan tulon matalalla kynnyksellä, ja lapsella on mahdollisuus harjoitella oman tasonsa mukaan. 

Tietoja luovutetaan Suomen Palloliitto ry:n ylläpitämän Pelipaikka- rekisterin vaatimalla tavalla järjestelmään pelaajien pelipassi- ja mahdollista vakuutushankintaa varten. / The information is transferred to the Pelipaikka -register maintained by Football Association of Finland in order to be able to acquire gamepasses and possible insurance.

---------------------------------------------------------------------------------------

 

- Laskutetaan 4kk jaksoissa = 49 € sisältää: Nappulapassin, yhdet harjoitukset viikossa, valmennuksen sekä pallohallimaksun. Maksulla katetaan ohjaajien palkkauskulut, kenttien käyttö, korttelipassi (SPL), sekä hallintokulut. Sisaralennusta ei ole. 

 

- Maksu suoritetaan verkkomaksuna heti tämän ilmoittautumislomakkeen lopussa. Huom. Jos ette etene lomakkeessa maksuvaiheeseen, ilmoittautumista ei rekisteröidä.

 

- Pelipaita/peliasu tilataan ja maksetaan erillisellä ilmoittautumislomakkeella. Lomake aukeaa 1.11 ja vaatteita on mahdollisuus tilata 30.11 saakka. Vaatteet toimitetaan joulukuun aikana. Huomioithan että tilaus on sitova.

 

- Pelaaja maksaa seuran jäsenmaksun 15 €. Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa.

 

HUOMIOITAVAA:

 

- Mikäli olet uusi ryhmässä, saat käydä kokeilemassa ryhmän mukana kahden viikon ajan. Ilmoittaudu tällä lomakkeella vasta, kun tiedätte sitoutuvanne toimintaan.

- Maksuttomat kokeilukerrat koskevat vain uusia harrastajia, jotka eivät ole harrastaneet aikaisemmin.

- Jos pelaaja lopettaa kesken laskutuskauden, maksua ei palauteta.

- Jäsenmaksua ei palauteta 
- Sairastumistapauksissa tai pidemmissä poissaoloissa ei hyvitetä harrastemaksua

 

Jos teillä ei ole harrastustoimintaa kattavaa vakuutusta (kotivakuutus tms.), voitte ottaa yhteyttä toimistoomme toimisto@kajaaninhaka.fi. Seuran kautta voi ottaa lapselle erillisen, palloliiton vakuutuksen.

 

Voitte myös varata ajan vakuutusturvanne ajan tasalle kartoittamiseen yhteistyökumppanimme LähiTapiola Kainuu-Koillismaan yhteydenottolomakkeella. Kun täytätte yhteydenottolomakkeen alla olevan linkin kautta, kerrytät rahaa seuramme junioritoimintaan!

Linkki LähiTapiolan yhteydenottolomakkeeseen

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi