Nappulatoiminnan tiedote syksy-talvi 2023-2024
Julkaistu: 02.10.2023 12.27

Nappulatoiminnan tiedote syksy-talvi 2023-2024

Tervetuloa Nappulatoimintaan 2023–2024

Tervehdys Nappulat ja vanhemmat!

Niin se vain kesä mennä hurahti taas niin nopeaan. Mutta eipä hätää, sillä treenit jatkuvat läpi talven sisätiloissa ja Pallohallissa. Tässä hieman tietoja harjoitusajoista ja -paikoista, sekä toiminnastamme.

Nappulaliigan syksy/talvi 2023–2024

Toiminta alkaa viikolla 41, eli 9.10

Perhefutis 19–20 (21) -synt.

Tiistai klo 16.45–17.30 Lohtaja

Pikku-Naperot 18-(19) -synt.

Ti: 17.30–18.30 Lohtaja

Ke: 17.00–18.00 Pallohalli Pelipäivä

Isot-Naperot 16–17-synt.

Ke: 17.00–18.00 Pallohalli Pelipäivä

La: 10.00–11.00 Lyseo (ensimmäinen vuoro lauantaina 28.10)

Pikku-Nappulat 14–15-synt.

Ma: 16.30–17.30 Lohtaja

Ke: 17.00–18.00 Pallohalli Pelipäivä

+(Kilpatiimiin mukaan lähteville) To: 18.30–20.00 Lyseo

Isot-Nappulat 11–13-synt.

Ke: 17.00–18.00 Pallohalli Pelipäivä

To: 17.00–18.00 Lohtaja

Valmennus

Kajaanin Haka toimii oppimisympäristönä Kajaanissa opiskeleville liikunta-alan opiskelijoille. Ryhmissä voi käydä apuvalmentajina opiskelijoita, jotka harjoittelevat lasten ohjaamista.

Valmennuspäällikkömme johdolla ryhmien valmentajat suunnittelevat harjoitukset ikätason mukaan. Pääasiana on jalkapallon harjoittelu ja pelaaminen ilon ja innostuksen kautta.

Varusteet

Oma juomapullo ja liikkumiseen sopivat varusteet.

Kesäisin kentällä pelatessa ja harjoitellessa voi käyttää nappulakenkiä tai lenkkareita. Helteisellä ilmalla kannattaa muistaa päähine, ettei tule auringonpistosta.

Talvisin harjoitukset ovat koulun liikuntasalissa ja siellä käytetään sisäliikuntavarusteita (ei nappulakenkiä). Sisäpelikengät tai puhtaat lenkkarit (pl. PerheFutis). Pallohallissa voi käyttää nappulakenkiä ja vaikka se onkin “sisätila” on siellä kylmä talvella eli riittävä vaatetus on tärkeää. Pipo, hanskat, verkkapuku ja pois lähtöä varten lämpimät, säänmukaiset vaatteet. Vaatetusta voi harjoitusten aikana Pallohallissa riisua, jos tulee kuuma.

Pelaajille on toivottavaa hankkia joko Nappulapaita, tai peliasupaketti. Tilauslomake avautuu 1.11.2023, ja se on auki kuukauden ajan. Vaatteet toimitetaan joulukuun aikana. Tämän jälkeen seuraavan kerran tilaus on mahdollista 1.3.2024.

Nappulapaita on keltainen puuvillapaita, missä seuran logo painettuna rintaan ja selässä numero. Halutessaan voi valita selkään nimipainatuksen ja valita itse numeron. Paidan hinta 25 €.

Peliasupakettiin kuuluu:

Craft Squad Jersey Solid pelipaita keltainen

Pelipaitaan Hakan logon merkkaus rintaan nimi selkään, numero selkään

Craft Squad Jersey Solid pelishortsi, musta

Craft Squad Sock Solid pelisukka, keltainen

Asun hinta 59 €

os olet uusi harrastaja, niin tule ensin kokeilemaan ennen kuin ilmoittaudut!

JOPOX

JOPOX on Kajaanin Hakan toiminnanohjausjärjestelmä, jota olemme käyttäneet parisen vuotta. Sen kautta hoituu ilmoittautumiset toimintaan, sekä treeni/turnauskalenteri. Suosittelemme lataamaan puhelimeen Jopox+ sovelluksen, sillä sen kautta pääsette lukemaan seuran uusimmat uutiset, viestittelemään oman ryhmän kesken ja myös laskujen maksu hoituu sovelluksen kautta kätevästi.

Nappulatoimintaan ilmoittaudutaan aina 4kk jaksoissa. Helmikuu-toukokuu, kesäkuu-syyskuu ja lokakuu-tammikuu. Jos olet aloittamassa harrastusta, suosittelemme käymään ensin pari kertaa harjoituksissa kokeilemassa ja hoitaa ilmoittautuminen sitten, kun haluatte sitoutua. Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella, jonka löydät ryhmien omalta sivulta ”JUNIORIPOLKU” otsikon alta (valitse ryhmä lapsen syntymävuoden mukaan), tai etusivulta otsikon ”TOIMINTAYMPÄRISTÖ” -> ”LAPSILLE SUUNNATTU TOIMINTA” alta. (ryhmää on mahdollista myös vaihtaa ilmoittautumisen jälkeen).

Ilmoittautumislomakkeen täytettyänne teidän liitetään Jopoxiin ja ilmoittamaanne ryhmään. Tämän jälkeen teillä on pääsy tarkastelemaan tulevia harjoituksia sekä tapahtumia. Suosittelemme lataamaan mobiilisovelluksen, jonka kautta pääsette ilmoittamaan lapsenne harjoituksiin (tämä helpottaa valmentajien tehtävää, kun tietävät etukäteen paljon on osallistujia tulossa).

Hinnoittelu ja maksaminen

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään: pelaajan nimi, huoltajan tiedot, sekä lupa-asioita. Jos lapsenne tarvitsee erityistä tukea joissain tilanteissa, tai jos teillä on jotain muuta, minkä ohjaajan tulee huomioida, voitte kirjoittaa siitä lisätietosarakkeeseen.

Maksatte ilmoittautumisen yhteydessä suoraan seuraavan 4kk nappulatoimintamaksun.

Maksulla katetaan ohjauskulut, kenttien käyttö, korttelipassi (SPL), Nappulaliigaturnauksiin osallistumiset, sekä hallintokulut. Sisaralennusta ei ole.

Maksua ei palauteta, jos pelaaja lopettaa kesken laskutuskauden.

Isot Nappulat, Pikku Nappulat, Pikku-Naperot ja Isot-Naperot: 4kk 99 €.

Harjoitukset 2 x viikossa, Nappulaliigaturnauksiin osallistuminen, Nappulapassi (SPL)

Perhefutis 4kk 49 €

Harjoitukset 1 x viikossa, Nappulapassi (SPL)

Vakuutus

Vakuutus ei kuulu nappulatoiminnan hintaan, sillä valtaosalla perheistä on olemassa oleva kotivakuutus, joka yleensä korvaa mahdolliset tapaturmat paljon kattavammin. HUOM! Jos haluat kartoittaa vakuutusturvasi ajan tasalle, tästä linkistä pääset yhteistyökumppanimme LähiTapiolan yhteydenottolomakkeeseen:https://www.kajaaninhaka.fi/seura/1976/lahitapiola....

Jos haluatte ottaa Suomen Palloliiton vakuutuksen seuran kautta (20 €), kirjoittakaa siitä maininta ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin, tai sähköpostilla toimisto@kajaaninhaka.fi. Vakuutus on voimassa kuluvan vuoden ajan, eli sitä ei tarvitse valita saman vuoden sisällä uudestaan.

Jäsenmaksu

Jokainen pelaaja maksaa seuran jäsenmaksun 15 €. Tämä laskutetaan vain kerran vuodessa. Jäsenenä olette oikeutettuja seuran yhteistyökumppaneiden tarjoamiin etuihin ja alennuksiin, sekä alennuksiin seuran fanituotteista.

Jos teille syntyy kysymyksiä olkaa rohkeasti yhteydessä valmennuspaallikko@kajaaninhaka.fi tai outi.ohtonen@kajaaninhaka.fi

Nyt toivotan vielä hyvää syksyn jatkoa kaikille ja nähdään vielä kentällä jalkapallon merkeissä!

Terveisin,

Kajaanin Haka

Outi Ohtonen

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi