Alex Massa mukaan edustusjoukkueesen, kauden toiselle puoliskolle
Julkaistu: 03.08.2023 12.03

Alex Massa mukaan edustusjoukkueesen, kauden toiselle puoliskolle

KajHa toivottaa nuoren Alex Massan tervetulleeksi Kajaaniin. Massa tuo seuralle kansainvälistä kokemusta pelattuaan jo Kanadassa, Portugalissa ja Espanjassa ennen keltamustiin liittymistä. Potentiaalinen 19-vuotias pelaaja tunnetaan yllätyksellisyydestään pallollisessa pelissä, hän on hyvä harhauttelemaan sekä omaa loistavan laukauksen. Hän on valinnut Kajaanin Hakan seuraavaksi askeleekseen ja tuo varmasti lisää luovuutta keltaisille jatkossa. Alex on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, mutta voi toimia myös hyökkäyksen eri rooleissa.

“Pelaajana olen henkilö, joka työskentelee kovasti joukkueen eteen ja tekee maaleja sekä pystyy antamaan hyviä syöttöjä viimeisellä kolmanneksella. Sllä tavalla odotan tuovani oman panokseni Kajaanin Hakaan."

Massa on pelannut jalkapalloa 3-vuotiaasta lähtien Kanadassa, ja jatkoi pelaamista kotimaassaan 15-vuotiaaksi asti. Massa sai ensimaistiaiset eurooppalaisesta jalkapallosta muutettuaan Portugaliin. Portugalissa Alex edusti Portugalin Valioliiga-seuraa Estoril Praiaa alle 15-vuotiaiden tasolla, ennen kuin hän siirtyi toiseen Portugalin Valioliigaseura Casa Piaan edustamaan seuraa alle 17-vuotiaiden tasolla. Portugalin jälkeen hän muutti Espanjaan edustamaan sekä CD 26 de Febreroa, että Juventud Lagunaa alle 19-vuotiaiden tasolla. Molemmat seurat ovat Espanjan U19 Valioliigan seuroja. Massa pelasi 11 peliä 26:sta Febrerossa ja teki siellä 5 maalia, sekä 14 peliä Juventud Lagunassa onnistuen siellä 4 kertaa. Tämän jälkeen Alex hankki kokemusta Espanjassa edustaen Segunda RFEF -seuraa Real Avilesia.

Lahjakas Alex on ollut todella innoissaan päästessään mukaan Kajaanin Hakaan, varsinkin kun kyseessä on Hakan 70-vuotisjuhlakausi.

"Olen tutkinut Kajaanin Hakaa ja sen historiaa ja on upeaa päästä pelaamaan seurassa 70-juhlavuotena. Se suuri kunnia, jota tulen vaalimaan ja teen parhaani auttaakseni seuraa saavuttamaan kauden tavoitteet."

“Tulin Hakaan ystäväni Josen (Ferreira) avulla, joka kertoi minulle hienoja asioita seurasta. Halusin kokeilla onneani suomalaisessa jalkapallossa, joka kasvaa yhä enemmän ja on erittäin arvostettua. Se mitä Kajaanin Haka tekee, on saamassa kansainvälisesti tunnustusta, erityisesti Portugalissa, joten halusin olla osana tätä.”

"Haluan olla auttamassa joukkuetta voittamaan loput pelit. Uskomme että meillä on realistiset mahdollisuudet voittaa ne. Olemme loistava joukkue, se oli selvää minulle heti kun saavuin ja harjoittelin joukkueen kanssa.”

Tervetuloa Kajaanin Hakaan Alex! Odotamme innolla pääsevämme näkemään pelaamistasi ja maaleja keltaisessa paidassa!

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi