RTJ-Remontin ja Kajaanin Hakan yhteistyö
Edustusjoukkue -MJulkaistu: 30.07.2024 12.04

RTJ-Remontin ja Kajaanin Hakan yhteistyö

RTJ-Remontti tukee Hakaa monella tavalla

Kajaanilainen remonttipalveluita tarjoava RTJ-Remontti Oy ja Kajaanin Haka solmivat viime vuonna yhteistyösopimuksen. RTJ-Remontti tukee Hakaa 3-vuotisen yhteistyösopimuksen avulla taloudellisesti ja antaa samalla Hakalle merkittävän pelaajapanoksensa. Monelle onkin tuttu näky RTJ-Remontin yrittäjänä toimiva Joona Heiskanen, joka Hakan konkarina pelaa jo 14. kauttaan edustusjoukkueessa.

”Yhteistyösopimuksen kautta haluan pelaajapanokseni lisäksi tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastusta tärkeässä kotiseurassani”

Joona kertoo jalkapallon olevan hänelle erittäin tärkeä harrastus. Se auttaa jaksamaan myös arjen kiireiden keskellä:

Jalkapallo on merkittävässä osassa arjessani. Se antaa voimaa jaksaa pitkiä ja raskaita päiviä töissä sekä antaa muuta ajateltavaa yrittäjän arjen keskellä. Tosin fyysinen työ tukee hyvässä kunnossa pysymistä myös kentällä.”

Kysyttäessä Joonalta, että mitä yhteistä hän näkee RTJ-Remontissa ja joukkuepelaamisessa, hän nostaa esille kolme tärkeää pointtia: rehellisyys, yhdenvertaisuus ja joukkuehenki.

“Yrityksessä olemme tiimi ja olemme kaikki samanarvoisia. Osaamme arvostaa toistemme osaamista ja opimme toinen toiseltamme. Tämä sama filosofia minulla on myös kentällä ja joukkueessa.”

Joona on toiminut yrittäjänä jo viisi vuotta, ja kertoo yrittäjyyden kasvattaneen häntä monella tavalla. Se on tuonut mukanaan vastuunkantoa, johtajuutta ja paineensietokykyä. Oikeastaan asenne kaikkeen tekemiseen on muuttunut.

“Siedän paineita ihan eri tavalla kuin ennen. Olen oppinut toimimaan haastavissa tilanteissa ja suhtautumaan rakentavasti vastoinkäymisissäkin. ”

RTJ-Remontti tarjoaa palvelujaan pääasiassa Kainuun alueella. Heidän palveluihinsa kuuluvat kaikki rakentamisen ja remontoinnin palvelut uudisrakentamisesta vanhan remontoimiseen. RTJ-Remontilla laadukas kädenjälki ja toimiva kokonaisuus syntyvät yhteen hiileen puhaltamisen, luotettavan ja vastuullisen yhteistyön kautta osaavissa käsissä. Myös Hakalaiset ovat päässeet jo nauttimaan yrityksen laadukkaista tuotoksista asiakkaina.

Yritys on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja lisää löydätkin seuraavista kanavista:

www.rtjremontti.com

Facebook: RTJ-Remontti Oy

Instagram: @rtjremonttioy

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi