Aremu ja Dos Santos maalintekijöinä kotijoukkueen voittoisassa kamppailussa Torniota vastaan
Julkaistu: 06.09.2021 09.45

Aremu ja Dos Santos maalintekijöinä kotijoukkueen voittoisassa kamppailussa Torniota vastaan

Raikkaassa aurinkoisessa syyssäässä pelattu KajHa - TP-47 ottelu päättyi lukemiin 2-1. Tiukka ja tunteita herättänyt taistelu oli viihdyttävää katsella, ja päätuomari Sakke Lyyran toiminta kuumensi tunteita molemmin puolin. Välillä salli kaikenlaista ja välillä rankaisi pienistäkin töppäyksistä. Kotijoukkueen pelipaidat venyivät kokoa suuremmiksi, sen verran niitä revittiin, mutta kyllä ne pesussa takaisin kutistuvat. Miehiä oli kumollaan kentän pinnassa tuon tuostakin, mutta kukaan ei onneksi loukkaantunut pahasti.

Torniolaisten prässi ensimmäisellä puoliskolla oli vahvaa ja kun pallo oli Hakan pelaajan hallussa, hän ei nähnyt punaisten paitojen piirittämänä mitään mihinkään suuntaan. Vieraiden johtomaali humpsahti kotijoukkueen kapteeni-maalivahdin yli verkkoon ja sen lisäksi vielä omien puolustaja teki pari virhettä niin että sydän muljahteli yleisössä useaan otteeseen. Toisella puoliajalla sitten tulikin kaksi maalia vieraiden tolppien väliin, kun Philip ja Kenedy saattelivat Hakan voittoon.


Kahvia, pullaa ja grillimakkaraa oli kystä kyllä ja fiilis muutenkin mukava ja yhteisöllinen. Ensi viikolla vielä alkusarjan viimeinen kotipeli ja sitten siirrytäänkin jo loppusarjan mittelöihin, joita kotikentällä pelataan vielä tämän kuun aikana kaksi ottelua HauPaa ja TP-47 vastaan.

Alla Aki Räisäsen ottamat kuvat ja laajempi otteluraportti