Niko Kivijärvelle jatkosopimus
Julkaistu: 03.02.2022 10.20

Niko Kivijärvelle jatkosopimus

Kajaanin Haka solmi todella tärkeän jatkosopimuksen 18-vuotiaan keskikenttäpelaaja Niko Kivijärven kanssa. Kuusamon Pallokarhujen kasvatti on kulkenut OTP:n junioreiden kautta Kajaanin Hakaan yhdessä jo aiemmin Hakan kanssa sopimuksen tehneen Jasper Pikkuhookanan kanssa. Kivijärvi on ollut edelliset kaksi kautta todella isossa roolissa Hakassa esiintyen näiden kausien aikana yhteensä 32:ssa ottelussa.

Vikkelä keskikenttäpelaaja ehti kuitenkin debytoida Hakan edustusjoukkueessa jo vuonna 2019 pelaten OLS:ia vastaan Kakkosen kauden viimeisessä ottelussa. Lupaava nuorukainen odottaakin innolla tulevaa kautta ja lisäpelejä Kakkosessa.

-Tuntuu hyvältä jatkaa Hakassa. Kajaanissa on ympärivuoden hyvät treenimahdollisuudet ja olen saanut paljon vastuuta, joiden avulla olen pystynyt kehittymään paljon. Viime kaudella pystyin pelaamaan jo paljon rohkeammin miesten peleissä ja samalla tekemään parempia ratkaisuja kentällä verrattuna sitä edeltäneeseen kauteen. Toivon, että pystyn myös ensi kaudelle tekemään hyviä ratkaisuja kentällä. Toivoin kehityväni myös joka osa-alueella. Odotan myös saavani hyvin vastuuta, mutta se täytyy omalla tekemisellä ansaita, Kivijärvi sanoo.

Haka piti menneen kauden jälkeen parin kuukauden mittaisen omatoimiharjoittelujakson. Tammikuussa alkaneet joukkueharjoitukset ovat pyörähtäneet käyntiin päävalmentaja Luis Figueiredon toimesta. Harjoitukset ovat maistuneet Kivijärvelle hyvin. Hänellä on myös tiedossa, että ensi kaudella pitää olla valmis koviin peleihin.

-Omatoimijakso tuntui välillä pitkältä, mutta hyvin sain treenattua ja pidettyä kuntoa yllä. Joukkuetreeneihin palaaminen on tuntunut tosi hyvältä. Valmentaja ja harjoitteet ovat tuttuja, joten hyvin on päässyt rytmiin sisään. Kakkonen on kova sarja, joten meidän tulee valmistautua siihen hyvin ja pelata entistä paremmin, Kivijärvi sanoo.

Kivijärveltä kysyttäessä miksi kannattaa tulla katsomaan ensi kaudella Hakan pelejä paikan päälle nuorukaisella on selkeä näkemys.

-Me pelataan viihdyttävää futista ja Kakkonen on kova sarja, joten sinne kyllä kannattaa eksyä paikan päälle, ”Kivi” päättää.

Hakan sopimustilanne kaudelle 2022:

Paavo Jarva, Tatu Mäki, Tiitus Erola, Jasper Pikkuhookana, Niko Kivijärvi

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi