Haka kohtaa sunnuntaina KuPS Akatemian
Julkaistu: 04.02.2022 15.16

Haka kohtaa sunnuntaina KuPS Akatemian

Kajaanin Haka pelaa sunnuntaina kauden 2022 ensimmäisen harjoitusottelunsa, kun Kajaanin Pallohalliin vieraaksi saapuu KuPS Akatemia. Kakkoseen valmistautuvalla Hakalla on pari viikkoa yhteisiä joukkue harjoituksia takana ja päävalmentaja Luis Figueiredo on ollut tyytyväinen harjoituskentällä näkemäänsä.

-Harjoitukset ovat menneet hyvin. Pelaajat tuntevat minut ja minä tunnen heidät, joten he ymmärtävät nopeasti asiat, joita haluan heidän tekevän viime vuoden alkuun verrattuna. Lisäksi pelaajilla on ollut oikeanlainen asenne, ja harjoituksissa on ollut hyvä intensiteetti, Figueiredo sanoo.

Haka on julkaissut kuusi pelaajasopimusta tulevalle kaudelle ja sunnuntain ottelussa tullaan näkemään paljon viime kauden joukkueesta tuttuja miehiä.

-Tällä hetkellä on tärkeä nähdä, mitä pelaajat pystyvät antamaan joukkueelle. Me rakennamme joukkueen pala kerrallaan ilman hätäilyä, Figueiredo pohtii.

KuPS Akatemia on KuPS:n reservijoukkue, joka pelaa tulevalla kaudella Kakkosen A-lohkossa.

-Tuloksella ei ole tässä ottelussa merkitystä. Tärkeintä on, että pelaajat saavat pelituntumaa ja he pystyvät toteuttamaan kentällä asioita, joita olemme harjoitelleet. Toivon myös, että pelaajat tulevat peliin oikealla asenteella, Figueiredo päättää.

Ottelu potkaistaan käyntiin Kajaanin Pallohallissa klo 15.00. Paikalle ei saa tulla yleisöä, mutta peliä pääset seuraamaan täältä hintaan 3€


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi