Syksyn ensimmäinen P17 ykkösen kotiottelu
Julkaistu: 11.09.2021 21.23

Pelipäivä! Ja pitkästä aikaa kotinurmella kun vastustajaksi saapui Tervarit Oulusta. Neljän vaikean vierasottelun jälkeen oli mukava pelata kotiyleisön edessä.

Ensimmäinen puoliaika alkoi hieman hermostuneesti ja Tervarit sai pientä painetta aikaan parilla erikoistilanteella. Näistä kuitenkin selvittiin ja ote siirtyi Hakalle. Pari tuhannen taalan paikkaa vielä missattiin, mutta 17 minuutin kohdalla Onni Schroderuksen pitkä pystypallo vapautti Karjalaisen Aapon joka viimeisteli läpiajon päätteeksi etukulmasta sisään ja peli 1-0.

Kauaa ei kellossa kerennyt aika kulua kun pallo saatiin pelattua rangaistusalueelle nousseelle Taavi Kiiskelle, joka "sijoitti" pallon varmasti maaliin ja peli 2-0. Tämän jälkeen pallottoman pelaajan liike lopahti jonka johdosta prässi ei enää toiminut ja Tervarit päästettiin peliin mukaan ihan turhaan. Puolustus kuitenkin pelasi varmasti eikä lisämaaleja enää nähty.

Toiselle puoliajalle tuli kopista jälleen kerran sisuuntunut Hakan joukkue. Pelaajat liikkuivat pallottomana oikea-aikaisesti, prässi saatiin ylemmäs ja pelin kontrolli oli täysin Hakalla. Prässin ansiosta riistoja saatiin oikeilla alueilla ja parinkymmenen minuutin jälkeen Rantasen Jesperi riisti pallon hyökkäyskolmanneksella, Aapo karkasi läpiajoon ja viimeisteli varmasti tilanteeksi 3-0. Pian tämän jälkeen toistui sama tilanne, tällä kertaa Aapo pelasi riiston jälkeen pallon tarjottimelle maalin eteen Kepasen Vennille joka pisti pallon tyhjään maaliin. Peli Hakalle jo 4-0. Tehokas prässipeli jatkui edelleen ja sen ansiosta Tervarit eivät päässeet peliä rakentamaan ja joutuivat laittamaan pitkää palloa, jotka puolustus Huotarin Jeren johdolla hoitivat varmasti. Ja kymmenen minuuttia edellisestä maalista pallo pelattiin nätisti kuudentoista tuntumaan Lukkarin Leeville joka tykitti sydämensä kyllyydestä pallon vasempaan ylänurkkaan. Peli 5-0. Lisämaaleja ei enää nähty ja näihin lukemiin peli myös päättyi!

Todella tärkeä voitto nuorelle joukkueelle. Pistetili on nyt auki ja pisteitä jaossa vielä vaikka kuinka paljon. Ensimmäisen puoliajan flegmaattisuus on pieni huolenaihe ja tähän täytyy lääkkeet löytää. Toinen puoliaika on jokaisessa pelissä ollut ensimmäistä parempi. Joka tapauksessa tästä on hyvä jatkaa ????? Kiitos yleisölle kannustuksesta ja ensi viikolla näemme jälleen kun sunnuntaina vastaan saapuu JJK Jyväskylästä.

#kajhabjunnut #kajhabjuniorit #kajaaninhaka #vamoshaka #p17ykkönen #p17ykkönensyyskierros2021 #keltamustasydän #hakafamily #futisonparastapaikanpäällä #kiitoskannustuksesta @keskusliike #kivikylänkotipalvaamo #kontinjoenherkkukulma #smarketkomiaho