Edustusjoukkue -M, Miesten Kakkonen

Komeetat - Haka KajHa   1 - 1

Comets Park TN

​Haka 1-1 tasapeliin Komeettoja vastaan

Sarjanousijoiden kohtaaminen päättyi perjantaina Comets Parkilla lukemiin 1–1 (1–0). Hakan maalin viimeisteli rangaistuspotkusta Tuomas Nurkkala. Tasapelin myötä Haka nousi seitsemään pisteeseen.

Pelin avausjakso oli Hakalle vaikea. Hakalle tuli paljon pallonmenetyksiä ja Komeetat sai luotua painetta Hakan maalille. Ottelua oli pelattu 14 minuuttia, kun Haka menetti pallon omalla kenttäpuoliskolla ja Komeetat iski nopeasti vastaan. Vastahyökkäys päättyi kotijoukkueen Matias Niemelän tarkkaan laukaukseen, joka upposi maalin vasempaan alanurkkaan. Myös Hakalla oli ensimmäisellä jaksolla muutama maalipaikka. Keskikenttäpelaaja Henrique Quadros sai survottua pallon jopa kertaalleen sivuvapaapotkun jälkitilanteesta Komeettojen maalin, mutta maali hylättiin paitsion vuoksi.

Toiselle jaksolle Haka tuli hyvällä asenteella. Pelikellon ollessa 50 minuutin kohdalla Hakalle tuomittiin käsivirheen seurauksena rangaistuspotku. Sitä asettui ampumaan Tuomas Nurkkala, jonka veto päätyi varmasti verkon perukoille. Nurkkalalle maali oli jo kauden kolmas. Molemmat saivat vielä ottelussa muutaman hyvänkin paikan, mutta lisämaaleja ei enää nähty.

Hakan keskikentällä jälleen kerran täydet minuutit uurastanut Henrique Quadros oli tyytyväinen, että joukkue onnistui kääntämään tappioaseman tasapelipisteeksi.

-Peli oli hieman vaikea, sillä meillä ei ollut kaikki pelaajamme käytettävissä. Hallitsimme palloa, mutta vastustaja luotti vastahyökkäyksiin ja onnistuikin maalinteossa ensin. Saimme myös ensimmäisellä puoliajalla tehtyä tasoitusmaalin, mutta se hylättiin ja se aiheutti pientä turhautumista. Toiselle jaksolle tulimme kuitenkin uudella ilmeellä ja saimme tasoitettua ottelun. Jälleen kerran osoitimme, että me ollaan yhtenäinen joukkue, koska saimme vaikeuksista huolimatta käännettyä tappioaseman tasapeliksi, Quadros kertoo.

Tilastot
Komeetat

1 - 1

(1-0)
14'MaaliNiemelä Matias
50'MaaliNurkkala Tuomas