2. ASTEEN OPISKELIJOIDEN YHTEISHAKU 20.2. klo 8.00 − 19.3.2024 klo 15.00.


Lue lisää esitteestä KUK esittely hakemisesta ja toiminnasta PDF.pdf

Kajaaniin toisen asteen oppilaitokseen hakevat jalkapalloilijat voivat hakea VRUA:n Kajaanin Urheilukampuksen valmennusryhmiin. Urheiluakatemian harjoitusryhmiin valitut Kajaanin lukion ja Kainuun ammattiopiston Kajaanin opiskelijat harjoittelevat yhteisissä Kajaanin Urheilukampuksen harjoitusryhmissä.


Urheilijan polun kehittäminen on suunniteltu kolmen päätoimijan saumattomassa yhteistyössä. Kajaanin ammattikorkeakoulu, Kajaanin Haka ja Kajaanin Urheilukampus ovat luoneet erinomaisen konseptin, jossa ammattiin opiskelun yhteydessä voi viedä huippu-urheilijan uraa eteenpäin optimaalisissa olosuhteissa. Urheilullinen opiskelun polku on mahdollista aloittaa jo yläkoulu ikäisenä. Jalkapallo on yksi painopistelajeista Kajaanissa ja akatemiavalmennuksesta vastaavat Kajaanin Hakan valmennuspäällikkö Karri Hentilä.

Kajaanin Urheilukampuksen tavoitteena on luoda alueelle eheä ja tavoitteellinen urheilijan polku sekä erilaisin tukipalveluin tukea ja ohjata nuorta sekä ammatti-, että urheilu-urallaan.

Kajaani tarjoaa harjoitteluun loistavat olosuhteet läpi vuoden, kun harjoitukset toteutetaan Liikuntapuistossa ja Pallohallissa.

Valmennus on kokonaisvaltaista ml. lajitekniikat, voima- ja muu tukiharjoittelu, harjoituskuormituksen hallinta ja yksilöllisten ominaisuuksien kehittäminen. Jalkapalloilun harjoitusryhmä tuo opiskelijalle mahdollisuuden lisäharjoitteluun opiskelun rinnalla.

Voit käydä tutustumassa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian sivuihin tästä linkistä

Mitä tarkoittaa kaksoisura? Käy lukemassa lisää aiheesta tästä linkistäKAJAANIN LUKIO

Kajaanin lukion opiskelijoiden on mahdollista hakea Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin ja osallistua lajivalmennukseen.

Syksyllä 2024 opintojensa aloittavien opiskelijoiden akatemiasta saamat opintopisteet. Akatemiaopiskeijat saavat 18 opintopistettä: ensimmäisenä vuonna 8 opintopistettä, toisena vuonna 8 opintopistettä ja kolmantena vuonna 2 opintopistettä.

Ohjeita Kajaanin lukiossa aloittavalle opiskelijalle klikkaamalla tätä.KAINUUN AMMATTIOPISTO

Urheilupainotteinen ammatillinen koulutus on hyvä mahdollisuus niille, jotka samanaikaisesti haluavat harjoitella ammattimaisesti omassa lajissaan ja valmistua ammattiin. Valmennusta on lukujärjestyksessä tavallisesti kuusi viikkotuntia.

Akatemialaisilla on mahdollisuus saada opintosuorituspisteitä kolmesta tutkinnon osasta:

  • Urheiluakatemiatoiminta
  • Huippuosaajana toimiminen
  • Urheiluakatemiavalmennus

Ohjeita KAO:ssa aloittavalle opiskelijalle klikkaamalla tätä

Hakijoille järjestetään pääsykokeet huhti-toukokuun aikana.

Urheiluakatemiaan pääseminen edellyttää opiskelupaikan saamista.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi