KORKEAKOULU-OPISKELIJOIDEN YHTEISHAKU 13.3. klo 8.00 − 27.3.2024 klo 15.00.

Hae tästä linkistä opiskelemaan

Haku urheiluakatemialaiseksi on tarkoitettu tavoitteellisesti harjoitteleville urheilijoille: ammattiurheilijoille, urheilun ja opiskelun tai työn ja urheilun yhdistäville urheilijoille.

Sekä korkeakouluopiskelijoiden, että varusmiespalvelusta suorittavien tulee täyttää alla oleva hakulomake.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on opiskelualasta riippuen mahdollista suorittaa ns. akatemiaopintoja 5–15 opintopisteen verran. Kajaanin ammattikorkeakoulussa on mahdollista tehdä päiväopintoja ja erittäin joustavia monimuoto-opintoja. KAMK-sivuille


VARUSMIESPALVELUS

Jalkapalloilijoiden varusmiespalvelus Kainuun prikaatissa

Jos tähtäät huipulle tai jo olet siellä, sinulla on mahdollisuus yhdistää varusmiespalvelus ja valmentautuminen Kainuun prikaatissa akatemiaurheilijana. Akatemiaurheilijaksi Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia parantaa huipulle tähtäävän nuoren urheilijan mahdollisuuksia nousta lajinsa huipulle. Kainuun prikaatin varusmiehille tarjotaan mahdollisuudet harjoitella päämäärätietoisesti akatemian alaisuudessa.

Tavoitteena on:

  • tukea huipulle tähtäävää urheilijaa kokonaisvaltaisesti
  • tehostaa varusmiesten päivittäisharjoittelua

Sinulle tarjotaan:

  • hyvät harjoitusolosuhteet
  • mahdollisuus päivittäisharjoitteluun ja osallistua otteluihin palveluksen sallimissa puitteissa
  • ryhmä eri lajien urheilijoita ja valmentajia, joita kaikkia yhdistää tavoite päästä huipulle

Vrua:n Kajaanin Urheilukampuksen valmennusryhmiin haetaan erillisellä hakulomakkeella (sivun ylälaidassa). Tammikuussa palvelukseen aloittavat täyttävät sähköisen hakulomakkeen 15.12. mennessä ja heinäkuussa palveluksen aloittavat 15.6. mennessä. Akatemiaurheilijaksi hyväksytään pääsykokeiden perusteella tavoitteellinen ja motivoitunut urheilija, joka tähtää kansalliselle tai kansainväliselle huipulle.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi