Kajaanin Haka ry:n juniorijaoston terkoituksena on huolehtia seuran junioritoiminnan laadusta ja kehittämisestä. Laadukkaan toiminnan kehittämisen toteuttamiseksi juniorijaosto muun muassa huolehtii seuran junioreiden edunvalvonnasta, pyrkii hankkimaan taloudellisia resursseja, pyrkii tukemaan joukkueita ja perheitä, kehittää seuran toimintakulttuuria ikäkausijoukkueiden osalta ja järjestää koulutuksia valmentajille sekä toimihenkilöille. Lisäksi juniorijaoston tehtävänä on huolehtia ja kehittää tiedonkulkua seuran ja junioreiden välillä.

VÄHÄVARAISTEN PERHEIDEN TUKEMINEN

Kajaanin Haka ry:n alainen juniorijaosto on perustanut tukirahaston, jonka avulla tuetaan juniorijaoston alaisten ikäkausijoukkueiden vähävaraisia lapsia ja nuoria.

Tukea voivat hakea juniorijaoston alaisten ikäkausijoukkueiden joukkueenjohtajat yhdessä pelaajan huoltajan tai huoltajien kanssa. Tukea voi saada lapsi tai nuori, jonka harrastus on uhattuna perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.

Yksittäinen pelaaja voi hakea juniorijaostolta erityistä stipendiä pelaajakehitystä tukevaan toimintaan.

Tukihakemus on vapaamuotoinen ja se toimitetaan perusteluineen juniorijaostolle sähköpostilla. Tukihakemuksen käsittelee luottamuksellisesti juniorijaoston hallitus.

Tukihakemuksen lähetysosoite: juniorijaosto@kajaaninhaka.fi

Lisätietoja juniorijaoston hallituksen jäseniltä tai osoitteesta juniorijaosto@kajaaninhaka.fi


Juniorijaoston hallitus 2021-2022:

Raija Mäkeläinen

Heli Sirviö

Juha Lukkari

Teija Haverinen

Suvi Huotari


Lisätietoja juniorijaoston hallituksen jäseniltä tai osoitteesta juniorijaosto@kajaaninhaka.fi.Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi