Kajaanin Haka työllistää kesällä 2024 kajaanilaisia peruskoulunsa päättäviä, sekä toisen asteen ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoita.

 
Haemme kesätyöntekijöitä ohjaustehtäviin lasten liikunta/jalkapalloharrastukseen, sekä valmennustehtäviin alle 12-vuotiaiden valmennuksessa ja jalkapallokerhoissa. Jalkapalloharrastus katsotaan hakijalle eduksi, mutta se ei ole pakollista. Odotamme nuorelta täsmällisyyttä, aktiivisuutta ja ryhdikästä asennetta työntekoon.
 
Työntekijöille järjestetään seuran puolelta koulutus, missä käydään läpi työntekijän ja työnantajan velvollisuudet ja oikeudet, sekä sovitaan työn yleisistä säännöistä.
 
Kesätyöjakso kestää 2 viikkoa, tai sopimuksen mukaan pidempään. Kuitenkin vähintään 60h, mutta enintään 30h/vk. Palkka 350€.
 
Kesätyöseteliä haetaan Kajaanin kaupungin nettisivuilla sähköisellä hakemuksella, joka aukeaa 4.3.2024 klo 9:00. Sitä ennen nuorella tulee olla kesätyöpaikka jo tiedossa.
 
Tutustu asiaan täällä https://www.kajaani.fi/tyo-ja-elinkeino/tyollisyyspalvelut/kesatyoseteli/
Tällä lomakkeella voit antaa palautetta seuran toiminnasta. Käytämme vastauksia seuran kehittämistyössä ja otamme mielellämme vastaan kehittämisehdotuksia ja ideoita. Voit antaa palautteen joko nimettömänä tai antaa yhteystietosi halutessasi.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi