Lomake sulkeutuu 12.10.2022 23.01
Kajaanin Haka järjestää Höntsäfutisturnauksen 18.10.2022 klo 10-14.
Turnaus on suunnattu yläkouluikäisille ja toisen asteen opiskelijoille ympäri Kajaania ja Sotkamoa. 
Kokoa joukkueesi ja tule nauttimaan upeista hetkistä ystävien ja jalkapallon parissa!
Höntsäfutisturnaus on suunnattu kaikentasoisille pelaajille, joten aiempaa kokemusta ei tarvitse. Osallistuminen on maksutonta!

Ottelut pelataan 5 v 5 peleinä Kajaanin Pallohallissa kahdessa eri sarjassa. Sarjassa A pelaavat yläkouluikäiset (7.-9.lk) ja sarjassa B toisen asteen (lukio/ ammattikoulu) joukkueet. 
Sarjat pelataan sekasarjoina.*

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella 12.10.2022 klo 16 mennessä.

HUOM! 
Joukkueet voidaan luoda myös paikan päällä. Ilmoittauduthan kuitenkin 12.10.2022 mennessä.

*Riippuen osallistujamäärästä, sarjat voidaan yhdistää, jolloin yläkouluikäiset ja toisen asteen joukkueet pelaavat vastakkain. 

Suomalaisen jalkapallotoiminnan mahdollistavat  seurat. Seurojen toiminta taas perustuu suurilta osin vapaaehtoistoimintaan. Vapaaehtoinen toimija voi olla hallituksen puheenjohtaja tai kerran vuodessa seuran perinteisessä tapahtumassa auttavan käden tarjoava apuri – ja kaikkea siltä väliltä. Se, mikä saattaa itsestä tuntua vähäpätöiseltä, voi olla suuri asia seuran toiminnalle.

Vapaaehtoiset ovat Kajaanin Hakalle suuri voimavara. Tämän voimavaran avulla voimme toimia joustavasti jatkuvasti muuttuvassa ja haastavassa toimintaympäristössämme.

Kajaanin Hakan toiminnan visio, eli unelma, on olla Kainuun laadukkain urheiluseura. Arjen toimintaa ohjaa strategia, jossa päätavoitteeksi vuosille 2020-2024 on asetettu osaamisen turvaaminen kaikilla osa-alueilla. Ja meillä jokaisella on jonkinlaista osaamista, mitä voimme tarjota. Kerro lomakkeessa, mikä on Sinun osaamisesi, ja millaisia tehtäviä haluaisit tehdä seurassa.

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta seuran toiminnasta. Käytämme vastauksia seuran kehittämistyössä ja otamme mielellämme vastaan kehittämisehdotuksia ja ideoita. Voit antaa palautteen joko nimettömänä tai antaa yhteystietosi halutessasi.
 Lomake sulkeutuu 31.12.2022 00.00
Liittymällä seuran jäseneksi ja maksamalla 20€ kannatusjäsenmaksun tuet seuran toimintaa. Halutessasi saat jäsenkortin, jolla voi saada jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme. Liittymällä jäseneksi saat myös seuran kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen sähköpostitse. Tämän lomakkeen täyttämistä varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja jäsenmaksu maksetaan verkkomaksuna. Mikäli sinulla ei ole tähän mahdollisuutta, otathan yhteyttä toimistoomme.

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)
87100 KAJAANI
Puh. 08 629 870
toimisto@kajaaninhaka.fi