Kajaanin Haka ry on toiminut oppimisympäristönä Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoille jo vuosien ajan. Hakalla opiskelijat voivat suorittaa opintojaan oppisopimuksella, suorittaa työssäoppimisjaksoja, tehdä opinnäytetyönsä ja osallistua valmentajakoulutuksiin.


Kajaanin ammattikorkeakoulun tarjoama liikunnanohjaajakoulutus on laajuudeltaan 210 opintopistettä ja ammattinimike on Liikunnanohjaaja (AMK), Liikunnan ammattikorkeakoulututkinto. Liikunnanohjaajatutkintoon on mahdollista integroida Palloliiton valmentajakoulutuksia. Integroiminen tapahtuu esimerkiksi vapaasti valittavien opintojen kautta. Integroiminen on mahdollista futisvalmentajan startista aina UEFA B:lle asti. Lisäksi tutkintoon liittyviä kehittämistehtäviä, harjoitteluja ja opinnäytetyötä on mahdollista suunnata jalkapalloon esimerkiksi lähialueen seurojen tai Palloliiton kautta.

Syksystä 2020 alkaen KAMKissa on ollut mahdollista opiskella myös kansainvälinen Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management -tutkinto, jonka opinnot suoritetaan englannin kielellä. Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management in english.

Haku KAMKn liikunnanohjaajakoulutukseen kevään toisessa yhteishaussa 16.3.-30.3.2022. Lue lisää tämän linkin takaa

Application period for international studies: 5.-19.1.2022 APPLY HEREKajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi