Nappulatoiminta on Kajaanin Hakan pelaajapolun ensimmäinen porras.

Nappulatoiminnassa liikutaan monipuolisesti jalkapallon viitekehyksessä ja opetellaan jalkapallossa tarvittavia taitoja. Harjoitellaan myös keskittymistä, kuuntelemista, tiimityöskentelyä, toisen huomioimista ja kehonhallintaa. Nappularyhmiä ohjaa liikunnanohjaajat ja apuohjaajat, jotka ovat usein alan opiskelijoita tai seurassa pelaavia nuoria, jotka hankkivat lisätuloja työskentelemällä oman seuran harrastajien hyväksi.

Lasten kasvaessa ikäryhmistä muodostetaan ikäkausijoukkueita

Ikäkausijoukkueessa pelaavat lapset harjoittelevat ja kilpailevat tavoitteellisemmin. Kilpajoukkueen muodostaminen edellyttää lasten vanhemmilta aktiivisuutta, sillä joukkue tarvitsee taustalleen toimihenkilöitä, kuten huoltajan, joukkueenjohtajan, varainhankintavastaavan ja tiedottajan. Ikäkausijoukkueet, eli tiimit, toimivat juniorijaoston tuella ja edustavat Hakalaisina seuraa turnauksissa ja aluesarjan peleissä. Hakan ikäkausitiimeillä on tiivis yhteishenki ja oman joukkueen eteen talkoilu vahvistaa Haka-perhe ajattelumallia. Se kasvattaa lapsia yhteisöllisyyteen ja osallistaa. Joukkue tarvitsee tietenkin myös valmentajan, ja seura kouluttaakin kiinnostuneet valmennuksen saloihin. Seuran kautta on mahdollista kouluttautua aina UEFA B-tasolle saakka.

Kun jalkapallosta tulee intohimo

Jalkapalloilijaksi ja urheilijaksi kasvetaan ilon, innostuksen ja intohimon kautta. Motivoituneet ja harjoitteluun panostaneet pelaajat siirtyvät miesten edustusjoukkueen pelaajiksi sujuvasti pelaajapolkua pitkin. Kajaanin Hakasta on mahdollisuus päästä pelaamaan myös suurseuroihin. Seura ja Kajaanin urheilukampus tukee opiskelevia jalkapalloilijoita, jotta jokaisella olisi parhaat mahdollisuudet menestyä sekä jalkapalloilijana, että opiskelijana.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi