Pelaajaesittelyssä edustusjoukkueen kapteeni ja maalivahti Paavo Jarva #33
Julkaistu: 22.07.2021 00.00

Pelaajaesittelyssä edustusjoukkueen kapteeni ja maalivahti Paavo Jarva #33

Kajaanin Hakan edustusjoukkueen kauden 2021 pelaajaesittelyt aloitamme esittelemällä joukkueen kapteenin ja ykkösmaalivahdin, Paavo jarvan.

Paavo on 25 -vuotias, Joensuusta kotoisin oleva liikunnanohjaajaopiskelija. Hän aloitti jalkapalloilun 5-vuotiaana Jipon paidassa ja muutti Kajaaniin opiskelemaan vuonna 2018. Hän toimii myös seuran junioreiden maalivahtivalmentajana ja tuli tänä vuonna jo toistamiseen valituksi tyttöjen Helmariturnaukseen maalivahtivalmentajaksi. hän on suorittanut MV C -koulutuksen.

Joukkuetovereiden kesken hän on luotettava ja arvostettu johtajapersoona:

Pelaajana Paavo menee aina joukkueen etu edellä. Ohjaa peliä kentällä äänekkäästi, kuten kapteenin kuuluu. Pitää huolta siitä, että joukkue antaa kaikkensa pelissä. Ja tietenkin huipputaitava maalivahti kolmosen sarjatasolla.

Erittäin rauhallinen tyyppi, tulee toimeen kaikkien kanssa. Persoonallisuus on kapteenille sopiva, varsinkin kentällä hän on johtajaluonne ja osaa ottaa roolinsa. Pukukopissa ja vapaalla rento ja leppoisa tyyppi, helposti lähestyttävä.

I just have to say he is one of the many players I’ve played with that is completely different! Usually goal keepers are either lazy or a bit more crazy but his case is exceptional. He is cool, calm and calculated. A quiet leader, gets along with all of his teammates, from the youngest to the oldest. I personally call him Mr. “Reliable” because he is the best in his position and never has a bad game. Off the pitch I think he’s a little shy.


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi