​P14 KajHa – OsPa, vierasjoukkue varasti pisteet
P14 (2010-2011)Julkaistu: 02.09.2024 16.50

Syyskierroksen hyvin aloittanut Hakan P14 joukkue lähti sunnuntaina Lehtikankaalla jahtaamaan lisää pisteitä. Vastaan tuli OsPa, joka on ollut Hakalle aiemmin vaikea vastus. Kevätkierroksella OsPa oli parempi, mutta nyt syyskierroksella joukkue ei ollut saanut ihan parasta mahdollista starttia. Pelaajatilanne Hakalla otteluun oli ihan ok, vaikka muutamia poisjääntejä olikin.

Ensimmäinen puoliaika lähti Hakan hallinnassa, mutta ihan vaarallisille maalipaikoille ei päässyt kumpikaan joukkue. Eka jakson puolivälissä tuli sitten Hakalle onnistuminen kun Urho Moilanen vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. Valitettavasti kauaa ei saanut Haka johto asemasta nauttia, kun OsPa tasoitti pelin muutama minuutti myöhemmin. Tästä taas muutama minuutti lisää, niin Hakalle tuli lisää kylmää vettä niskaan, kun OsPa siirtyi komealla kaukolaukauksella 1-2 johtoon. Näissä lukemissa mentiin myös puoliajalle. Haka tuli toiselle jaksolle hyvällä asenteella ja pystyi luomaan hyviä maalipaikkoja heti puoliajan alkuun. Mistään ei kuitenkaan palloa maaliin saatu. 10 minuuttia kun oli jäljellä, niin OsPan pelaaja onnistui karkaamaan läpi ja peli 1-3. Tästä maalista ei Haka enää toipunut ja lopun kiri jäi hieman piippuun. Näin pisteet jälleen Hakan ja OsPan keskinäisessä OsPalle.

Valmentajan kommentit: Jotenkin erikoinen peli. Me ollaan pelattu syyskierroksen aiemmat pelit paljon paremmin, mutta nyt jotenkin peruskosketukset pomppivat ja liike ei ollut parasta mahdollista. OsPalla oli hyviä yksilöitä, jotka tuottivat välillä sitten päävaivaa. Mutta kyllähän tästä jäi aikalailla hampaan koloon ja toivottavasti kaikille sen verran, että ensi viikko treenataan kovaa ja viikon päästä, kun on tuplapelit, niin siellä homma taas kulkee.