​Sairastelujen ja vammojen runtelema joukkue joutui taipumaan kotona
P14 (2010-2011)Julkaistu: 15.09.2024 16.20

Tämän päivän peli pelattiin viileässä ja kosteassa syyssäässä Lafk/KKP vastaan. Joukkue tiedettiin kevätkierrokselta kovaksi vastustajaksi.

Pelin alussa pystyttiin luomaan hyviä maalipaikkoja ja peli oli tasaista. Pienestä jäi kiinni ettei palloa saatu maaliin ja pallo kävi mm. ylärimassa. Ensimmäisellä puoliajalla vastustajan taitava laituri teki 0-1 maalin päästessään vasemmalta laidasta haastamaan läpi ja laittoi pallon juuri ainoasta mahdollisesta kolosta maaliin. Maalivahti Pan oli tilanteessa hyvin mukana, mutta muutaman metrin päästä tuleva tarkka veto oli liikaa. Tauolle 0-1 tilanteessa.

Tauolta palatessa peli jatkui samaan malliin tasaisissa merkeissä, mutta 56 minuutilla sama kaveri pääsi tekemään toisen maalin rikkomisesta aiheutuneesta pilkusta. Vain muutama minuutti tämän jälkeen tuli kolmas maali, kun keskitys tuli suoraan hyökkääjälle, joka viimeisteli kylmästi lähietäisyydeltä. Viimeisen maalin vastustaja pääsi tekemään kimpoilujen seurauksena pilkulle pomppivasta pallosta 74 minuutilla.

Lukemat eivät kerro pelistä kaikkea. Kotijoukkue oli hyvin pelissä mukana, mutta vastustaja hyödynsi paikkansa tehokkaasti. Vierailla pelipaikoilla olleet pelaajat hoitivat tonttinsa mallikkaasti. Maalissa loistavasti pelannut Panu otti useita tärkeitä torjuntoja, mutta lähietäisyydeltä tulleet vedot olivat liikaa.

Valmentajan kommentit: Sairastelun ja pikku vammojen runtelema joukkue. Osalla oudot pelipaikat ja silti pelattiin hyvää jalkapalloa, mut vastustaja rokotti omista paikoista kylmästi.