Kovia pelejä Kuusamossa!
Isot-Naperot (2016-2017)Julkaistu: 26.08.2024 09.48

Kovia pelejä Kuusamossa!

Isojen-Naperoiden ryhmä suuntasi lauantaina 24.8. kauden pisimmällä turnausreissulle Kuusamoon saakka, jonne Kainuun Nappulaliiga on viime vuosina ulotettu Hakan ja Kuusamon Pallo-Karhujen hedelmällisen yhteistyön seurauksena.

Ryhmämme osallistui turnaukseen kahdella joukkueella, jotka molemmat pelasivat poikkeuksellisesti 8-9-vuotiaiden sarjaa, koska 6-7-vuotiaiden sarjaa ei jylläävän flunssa-aallon vuoksi saatu turnauksessa jalkeille. Tämän seurauksena kentällä saattoi pelaajien välillä olla jopa neljän vuoden ikäero vastustajan hyväksi, mutta se ei kuitenkaan keltapaitoja hidastanut, vaan peleissä nähtiin todella kovaa asennetta ja taistelutahtoa. Turnauksen tiukoista kamppailuista saatiin lopulta saaliiksi kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Turnaukselle mukavan lisämausteen antoivat uudet vastustajat, sillä ryhmämme pääsivät haastamaan ensi kertaa niin Kuusamon Pallo-Karhut kuin Kemijärven Pallon.

Seuraavan kerran Isot-Naperot pelaavat lauantaina 7.9. Kajaanin Vimpelinlaaksossa, jossa järjestetään Kainuun Nappulaliigan vuoden 2025 päätösturnaus. Tervetuloa seuraamaan!


Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi