KajHa P15 otti varmat kotipisteet
P15 (2009)Julkaistu: 04.09.2024 09.27

Hakan P15 joukkueen kausi jatkui lauantaina elokuun päätteeksi kotipelin merkeissä, kun Kajaaniin vieraaksi matkasi RoPS 10. Joukkueet olivat kohdanneet jo kahdesti tämän kauden aikana ja molemmilla kerroilla pisteet olivat tulleet Hakalle. Kuitenkin pelit ovat olleet tilastojen valossa tasaisia. Edelliset kaksi peliä Haka oli pelannut 0-0, joten tänään tavoitteena oli, että nolla pysyy edelleen omassa päässä, mutta nyt vastustajan verkkoon pitäisi saada muutama onnistuminen. Kokoonpanoonkin Haka sai tällä kertaa täydet 18 pelaajaa.

Ottelu lähti heti alusta saakka Hakan komennossa ja Haka sai otteluun varsin hyvä startin. 12 minuutilla Joona Heikkinen päätti Hakan 172 minuuttia kestäneen kuivan jakson ja vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. Tästä vain muutama minuutti, kun Eetu Vesterinen syötti Elias Nikkarisen läpi ja johto 2-0. Hakalla oli mahdollisuudet tehdä lisääkin, mutta viimeistelyssä oli parantamisen varaa. Toisella jaksolla meno jatkui samanlaisena. Haka loi hyvin tilanteita, mutta numerot eivät tulostaululla vaihtuneet. Kerran Juuso Piirainen sai pallon maalin sisällä tolpan vieressä olevaan renkaaseen, mutta pallo ei ilmeisesti käynyt kokonaan maaliviivan yli? Myös Jake Hakkarainen pääsi lähietäisyydeltä puskemaan kulman jälkitilanteesta, mutta tässäkin tilanteessa viimeistelyssä parantamisen varaa. RoPSin muutamat hyvät tilanteet Panu Komulainen maalilla hoiti varmasti. Toisellakaan puoliajalla ei maaleja lopulta nähty, joten pisteet jäivät Kajaaniin Hakalle 2-0 loppulukemin

Valmentajan kommentit: Ennen peliä oli ensimmäistä kertaa harvinainen tilanne minun aikanani, kun pelaajia oli tulossa enemmän kuin kokoonpanoon mahtuu. Tätä tilannetta onkin toivottu ja toivottavasti kilpailu pelipaikoista luo lisää tempoa myös arkitreeneihin. Hyvä, että parin maalittoman pelin jälkeen saatiin itse nyt onnistumisia ja paikkoja oli kyllä tehdä paljon enemmänkin. Laukaukset pelissä menivät 17-7 meille. Se, että meidän maaliin ei ole tehty osumia 3 peliin, tuo tietysti hymyn huulille. Nyt saadaan pari viikkoa treenata ennen seuraavaa kovaa viikonloppua, kun sarjan kaksi kärkiporukkaa tulee vastaan.