P14 joukkueelle Oulusta mukaan karvas tappio
P14 (2010-2011)Julkaistu: 18.06.2024 12.41

Peliin lähdettiin hyvällä pelaajaringillä ja tavoitteena oli hakea pisteet kotiin. Jo pelin alusta OsPan pelityyli tarttui vierasjoukkueeseen ja pallo oli ilmassa lähes yhtä paljon kuin maassa. Pelissä pallonhallinta oli hienoisesti kuitenkin vierailla. Peli eteni sekavissa merkeissä kunnes 33 minuutilla OsP teki ensimmäisen maalinsa ja puoliajalle 1-0 lukemissa.

Puoliajan jälkeen pelin kulku jatkui samaisena ja vastustaja pääsi jälleen iskemään. Viimeiset 15 minuuttia meni puhtaasti vieraiden hallinnassa ja selkeä painostaminen näkyi, kun koko loppu pelattiin kentän viimeisellä kolmanneksella. Painostus palkittiin 77 minuutilla, kun kavensimme tilanteeksi 2-1. Lisää maaleja ei keretty valitettavasti enää tekemään.

Tulos pelistä ei kerro kaikkea, sillä loimme useita vaarallisia maalipaikkoja. Tällä kertaa vastustaja hyödynsi paikkansa kuitenkin paremmin.