​Hakan P14 joukkueelle selkäsauna Kemissä
P14 (2010-2011)Julkaistu: 22.09.2024 12.50

​Hakan P14 joukkueelle selkäsauna Kemissä

Siipirikkoinen Hakan P14 joukkueen kauden viimeinen vieraspeli oli ohjelmassa lauantaina Kemissä Paavonkarin nurmikentällä KePSiä vastaan. Edelleen paljon sairasteluista kärsivättä joukkuetta vahvistettiin tällä kertaa P12 pelaaijsta, jotta mukaan saatiin täydempi rosteri. Pelit KePSiä vastaan ovat olleet tällä joukkueella perinteisesti tasaisia ja hyviä kamppailuja, joissa voitosta on väännetty loppuun saakka. Tällä kertaa pelin käsikirjoitus oli erilainen ja valitettavasti Hakan kannalta peli oli vaikea.

Peli sai huonoimman mahdollisen startin, kun jo eka kympillä KePS onnistui kahdesti. Tahti ei muuttunut eka jaksolla oikeastaan missään vaiheessa, vaan KePS painoi koko ajan hyvin päälle. Haka pyrki avaamaan ja rakentelemaan peliä, mutta tila ja aika oli vähissä. Eka puoliaika KePSille lopulta 5-0. Kopissa pyrittiin nollaamaan tilanne ja lähteä uudella sykkeellä toiseen puoliaikaan, mutta sekin lähti surkeasti liikkeelle, kun KePS onnistui kahdesti jo 3 minuutin pelin jälkeen. Haka sai puoliajan lopussa jonkin verran paremmin pelistä kiinni, mutta parista hyvästä paikasta joukkue ei osunut. Sen sijaan KePS onnistui vielä pari kertaa ja näin loppulukemat KePSille murskaavasti 9-0.

Valmentajan kommentit: Nyt oli kyllä peli, joka pyritään unohtamaan mahdollisimman nopeasti. Tänään hävittiin kentän jokaisella sektorilla. Viimeinen kuukausi on ollut joukkueelle hankala, kun pelaajia on ollut sairaana todella pitkiä jaksoja. Aina kuitenkin asioista on haettavissa positiivista. Nyt ne pelaajat, jotka normaalisti ovat olleet hieman pienemmällä vastuulla ovat saaneet isoja minuutteja. Myös poissaolojen takia pelaajat ovat joutuneet pelaamaan eri pelipaikoilla. Toivottavasti nämä asiat näkyvät sitten jatkossa siten, että kun saadaan taas täysi rosteri, niin meillä on paljon parempi kokonaispaketti.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi