​P14 syyskierroksen hyvät esitykset jatkuvat
P14 (2010-2011)Julkaistu: 25.08.2024 20.58

Pelin lähtökohdat oli molemmille joukkueille haastavat, sillä kotijoukkueella oli käytössä vain kaksi vaihtopelaajaa ja vierasjoukkue Ajaxilla ei yhtään.

Pelin alku oli kotijoukkueelle haastava ja jo toisella minuutilla puolustuksen kierrätys yritys epäonnistui ja vastustaja pääsi rokottamaan. Pian tämän jälkeen vastustaja onnistui epäonneksemme saamaan boksin sisältä epäsuoran vapaapotkun. Vapaapotkuun reagoitiin kuitenkin nopeasti ja tilanne saatiin siivottua.

Ensimmäisen 10 min jälkeen kotijoukkue pääsi peliin mukaan ja sen jälkeen pelattiin käytännössä yhtä päätä. Ennen puoliajalle siirtymistä Vili Karjalainen pääsi puskemaan pallon maaliin puhtaasti. Maalia edelsi hieno rakentelu vaihe ja Urho Moilasen loistava keskitys lähes suoraan hyökkääjän päähän. Tilanteita riitti enemmänkin ja useista vaarallisista tilanteista ei palloa pystytty saamaan maaliin. Puoliajalle 1-1 tilanteessa.

Toinen puoliaika jatkui samaan malliin ja useita vaarallisia tilanteita saatiin luotua. 50 minuutilla Eetu Vesterinen yllätti vastustajan tarkalla kaukolaukauksella, joka upposi takakulmaan. Pian tämän jälkeen vastustajan pelaaja loukkaantui hetkeksi ja joukkue pelasi vajaalla. livoimaa ei pystytty kuitenkaan hyödyntämään ja peli näytti jokseenkin lamaantuneelta. Peliä saatiin pian kuitenkin kasaan ja pallonhallinta siirtyi entistä enemmän kotijoukkueelle.

Pelistä saatiin ansaittu voitto, vaikka lukemat olisi voineet olla paljon isommat kotijoukkueen hyväksi. Peliin voi olla tyytyväinen, kun kevätkierroksella Ajax vei lukemin 0-4. Sarjassa ollaan pelin jälkeen toisena yhdeksän pisteen turvin, kun kärkipaikkaa pitävällä LAFK/KKPllä on yksi ottelu enemmän pelattuna ja 12 pistettä kasassa.

Valmentajan kommentit:

Pelii lähdettii kapealla ringillä sairastuvan ollessa vielä täynnä. Pelisuunnitelma oli selkeä ja pyrittii jatkamaan samaa syyskierroksen peleissä toiminutta pallonhallintaan. Alun pienen hermoilun jälkeen homma lähti oikeille raiteille ja keskikenttä löysi raot vastustajan puolustuksesta, joilla saatiin luotua useita paikkoja. Liekkö lopussa alkanut bensa loppua hieman, kun vastustaja pääsi vielä painostamaan, mutta puolustus teki uhrautuvasti töitä ja maalissa ollut Panu Komulainen venyi yhteen tärkeään torjuntaan. 3 pistettä taulukkoon ja syyskierroksen hyvät esitykset jatkuvat.