Yhteistyössä on voimaa!
Julkaistu: 09.09.2023 07.52

Yhteistyössä on voimaa!

Kajaanin Haka ja kainuulainen remontointipalveluja, erityisesti kylpyhuone-, sauna- ja sisäremontteja toteuttava yritys RTJ-Remontti Oy ovat solmineet 3-vuotisen yhteistyösopimuksen. RTJ-Remontin yrittäjä Joona Heiskanen onkin vapaa-ajallaan potkinut palloa Kajaanin Hakan edustusjoukkueessa jo 12 kauden ajan ja tällä hetkellä kapteenin nauhaa kantavalle konkarille peliuran jatko on mieluisa tapa jakaa kokemustaan joukkueen kesken sekä ylläpitää hyvinvointiaan yrittäjän arjen keskellä.

”Yhteistyösopimuksen kautta haluan pelaajapanokseni lisäksi tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastusta tärkeässä kotiseurassani”, Joona Heiskanen lisää.

RTJ-Remontilla laadukas kädenjälki ja toimiva kokonaisuus syntyvät yhteen hiileen puhaltamisen, luotettavan ja vastuullisen yhteistyön kautta osaavissa käsissä. Myös Hakalaiset ovat päässeet jo nauttimaan yrityksen tuotoksista asiakkaina.

Yritys on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja lisää löydätkin seuraavista kanavista:

www.rtjremontti.com

Facebook: RTJ-Remontti Oy

Instagram: @rtjremonttioy

Tervetuloa seuraamaan lauantaina 9.9. Joonan ja Hakan miesten edustusjoukkueen peliä seuran 70-vuotisjuhlapäivänä klo 16:00 alkaen Kajaanin Liikuntapuistoon, päivän muuta juhlatapahtumaa unohtamatta!

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi