Hyvää Lapsen oikeuksien viikkoa!
Julkaistu: 20.11.2023 14.45

Hyvää Lapsen oikeuksien viikkoa!

Kajaanin Hakan toiminnan lähtökohtana on, että jokainen voi nauttia liikunnan ja pelaamisen tuomasta sekä henkisestä, että fyysisestä hyvinvoinnista ja kokea yhdessä tekemisen riemua sekä nauttia mukavasta mukanaolosta.

Siksi haluamme olla mukana Lapsen oikeuksien teemaviikolla ja edistää YK:n lapsen oikeuksien yleissopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa. Tänä vuonna 70 vuotta täyttävässä Kajaanin Hakassa harrastaa yli 300 lasta ja nuorta, ja meillä on seurana kannettavana suuri vastuu heidän turvallisuudestaan ja hyvinvoinnistaan.

Tänä vuonna Lapsen oikeuksien viikon teemana on lapsen oikeus hyvinvointiin.

Toivomme, että jokainen joukkue ja pelaajien vanhemmat tutustuisivat yhdessä Lasten oikeuksien sopimukseen ja pohtisivat, kuinka voisimme yhdessä Haka-perheenä pitää huolta siitä, että jokainen Haka-perheen lapsi voisi hyvin.

Tulevana perjantaina haastamme Haka-perheen vanhemmat ottamaan lapsensa mukaan töihin ja antamaan luvan osallistua työpaikan toimintaan! Ottakaa seuran ja joukkueiden somekanavat ja tunnisteet haltuun @kajaaninhaka #kajaaninhaka #kajha70

Voit lukea lisää #LapsetMukaanTöihin2023 -päivästä tästä linkistä

https://www.lapsenoikeudet.fi/kampanja/lapsetmukaantoihin/#gform_wrapper_19

Lisää Lasten oikeuksista ja Lasten oikeuksien viikosta tästä linkistä

https://www.lapsenoikeudet.fi/kampanja/lapsenoikeuksienviikko/yleista/

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi