Kajaanin hakan -10 synt. pojat mukana P14 Huuhkajaliigassa
P14 (2010-2011)Julkaistu: 01.03.2024 22.35

Kajaanin hakan -10 synt. pojat mukana P14 Huuhkajaliigassa

Torstaina 29.2.2024 pelattiin Rovaniemellä P14 Huuhkajaliigaa, jossa Pohjoisen joukkueen mukana oli tiimistä 6 pelaajaa; Eemeli Posio, Eetu Vesterinen, Panu Komulainen, Jesse Saarenpää, Urho Moilanen ja Konsta Pinola. Lisäksi joukkueen valmennuksesta turnauksessa vastasi Hakasta Karri Hentilä.

Valmentaja Karrin kommentit Huuhkajaliigasta:

Sairasteluiden takia Pohjoisen joukkue meni turnauksen varsin kapealla materiaalilla, mutta tämä tarkoitti enemmän peliaikaa Hakan pojille.

Ensimmäisessä pelissä heti aamulla Pohjoinen kohtasi KePSin. Ensimmäinen jakso meni 0-0, mutta toisen jakson vei KePS 1-0. Molemmat puolikkaat olivat varsin tasaisia ja pelit olisivat voineet päättyä tapahtumien perusteella myös Pohjoisen voittoon. Toisessa pelissä Pohjoiselle vastaan tuli Ajax. Tässä pelissä Pohjoinen vei eka jakson 2-0, kun LaFK:n Veikko Blomqvist osui kahdesti, maalissa Konsta Pinola pelasi nollan. Toinen jakso oli tiukempi ja se päättyi tasan 0-0. Tämä tarkoitti, että Pohjoinen oli lohkon kakkonen ja pelaisi sijoituspelissä TP-47 vastaan.

Jälkikäteen jäi vähän jossiteltavaa sillä lohkon voitto ja finaalipaikka ei jäänyt kauaksi, koska Pohjoisella oli hyvät saumat voittaa esimerkiksi Ajax myös toisella jaksolla. Viimeinen peli oli Pohjoisen näytöstä, kun se voitti TP-47 4-0. Hakan Urho Moilanen onnistui tässä pelissä maalinteossa komealla yläkulma vedollaan. Panu Komulainen pelasi nollan maalissa. Eetu Vesterinen tasapainotti keskikentän pohjalla koko turnauksen hienosti peliä. Jesse Saarenpään aktiivinen liike koko turnauksen ajan molempiin suuntiin keräsi kehuja ja Eemeli Posio pelasi vahvasti ylempänä keskikenttänä. Kokonaisuudessaan Hakan pojat esiintyivät erittäin hyvin edukseen turnauksen aikana.

P14 ikäluokalla kesän päätapahtuma ja kesäkuun lopulla järjestettävä Huuhkajaturnaus Eerikkilässä. Toukokuussa on Pohjoisella alueella seuraava leiritapahtuma, jossa pelaajat pääsevät näyttämään osaamistaan. Tärkeintä on kuitenkin laadukas treenaaminen arjessa ja toukokuun alussa alkavat sarjapelit, joissa pelaajat ovat myös tarkkailun alla.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi