Jälleen vuosi keltaisessa Kajaanin Haka -legendalle – Joona Heiskanen pelaa 12:tta kauttaan edustuks
Julkaistu: 18.02.2023 17.05

Jälleen vuosi keltaisessa Kajaanin Haka -legendalle – Joona Heiskanen pelaa 12:tta kauttaan edustuks

On oikein, että KajHa 2023 -joukkueilmoitukset alkavat henkilöstä, joka on antanut niin suuren osan elämästään Kajaanin Hakalle. ”Jonspi” on painanut kynän paperiin Hakan kanssa ja jatkaa 12. kaudellaan seurassa. Todellinen seuralegenda!

Heiskanen on ollut Hakan avainpelaaja vuosia, ja hänen kokemuksensa ja malttinsa pallon kanssa tulee olemaan tärkeä osa Hakan peliä taas yhden vuoden ajan. Joona omaa kovuutta kontaktipelaamisessa, eikä häviä kaksinkamppailussa. Taito purkaa tilanne alakerrasta ja nostaa pallo keskialueelle luotettavasti omille, on Joonan vahvuus. Joonan läsnäolo Hakan puolustuksen sydämessä on Kajaanille välttämätöntä kaudella 2023.

Heiskanen aloitti uransa JäPS Junioreissa ja muutti Kajaaniin 10-vuotiaana ja tuli siitä lähtien tärkeäksi osaksi seurassa. Hän pelasi 19 Kakkosen ottelua vuonna 2022 ja esiintyi Hakan Suomen Cupin vierasottelussa Kotkassa PeKalle. Hän teki viime kaudella yhden maalin GBK:ta vastaan. Vaikeasta asennosta, suoraan ilmasta lauotun maalin voi helposti laskea yhdeksi kauneimmista maaleista, mitä Kajaanin Liikuntapuistossa on kuunaan nähty. Maali antoi Hakalle tärkeän kotivoiton 2–1.


Heiskanen on toiminut Hakan kapteenina useita kertoja vuosien aikana, ja hänen johtajuudellaan on jälleen kerran merkitystä kaudella 2023. Kun kyseessä on myös Hakan 70. vuosi, tulee olemaan hienoa saada Heiskanen tiimiin näyttämään, mitä todella tarkoittaa olla osa Hakan perhettä viikosta toiseen.

Kysyttäessä, kuinka paljon merkitsee olla jälleen Hakan keltaisissa, Joona vastasi näin:

“On ollut ilo ja kunnia saada kantaa Haka paitaa päällä näinkin pitkään edustusjoukkueen riveissä ja seurana Haka on minulle erittäin tärkeä, joten se, että missä jatkan ja aion pelata niin ei ole tarvinnut ainakaan miettiä. Tiedän, että pystyn tuomaan joukkueeseen omalla kokemuksellani paljon asioita, joista on hyötyä myös kentän sisällä, että sen ulkopuolella. Uskon myös, että tästä Hakan 70-vuotis juhlavuodesta saadaan tehtyä myös ikimuistoinen ja kokemusrikas kausi.”

Omia, henkilökohtaisia kauden tavoitteitaan miettiessä, Heiskanen korosti, että on tärkeää pysyä terveenä koko kauden ajan, koska hän on tärkeä pelaaja joukkueelle:

“Ainut selkeä tavoite, minkä itselleni asettaisin ensi kaudelle, on pysyä ehjänä koko kausi ja tietysti mitä pelillisiin tavoitteisiin tulee niin se tullaan päättämään joukkueen kesken yhdessä ennen kauden aloitusta ja sillä mennään.”

Tervetuloa joukkueeseen taas yhdeksi vuodeksi! Odotamme innolla näkevämme "Jonspin" jälleen toiminnassa ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää kaudelle, joka tulee olemaan Hakalle varmasti upea ja ikimuistoinen.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi