Tervetuloa Georgialaiset taiturit Tbilisistä!
Julkaistu: 21.07.2023 13.01

Tervetuloa Georgialaiset taiturit Tbilisistä!

Esittelyssä Hakan neljä uusinta pelaajaa, jotka kaikki ovat kotoisin Georgian pääkaupungista, Tbilisistä. Seuralla on ennestään useita hyviä kokemuksia Georgialaisista pelaajista menneiltä vuosilta ja nyt tämä toimiva yhteys saa jatkoa. Pelaajat ovat sopeutuneet hyvin Kajaaniin ja Hakan joukkueeseen.

Kajaanin erinomaiset harjoittelupaikat, kuten liikuntapuisto, kuntosali ja Kaukaveden uimahalli, tarjoavat täydellisen ympäristön palauttavaan harjoitteluun. Myös kajaanilaiset ovat osoittautuneet ystävällisiksi ja avuliaiksi kentän ulkopuolella. Seuran oma Hakamaja toimii ikään kuin Haka-familyn "kotipesänä", missä pingiksen pelaaminen ja yhdessä ruokailu luovat kotoisan ilmapiirin. Tämä kaikki on saanut pelaajilta isoa kiitosta, sillä lämpimän vastaanoton ansiosta he ovat voineet keskittyä täysillä harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen. He ovat ylpeitä seuran luottamuksesta ja ovat valmiita antamaan kaiken osaamisensa sen hyväksi. Pelaajat myös arvostavat mahdollisuutta edetä jopa liigajoukkueen valmennusryhmään Hakan kautta – se on heistä itsestään kiinni.

Ensimmäisenä esittelyssä on 21-vuotias maalivahti, Mikheil "Misho" Baravi, joka on saapunut Tbilisistä FC Irao Tbilisista. Baravi (julkaisukuvassa) on raamikas maalivahti, jonka vahvuuksia ovat ulottuvuus ja hyvä avauspelaaminen. "Misho" on päässyt hienosti mukaan pelirytmiin, mistä todistuksena on kaksi nollapeliä edellisistä otteluista.

Fc Irao Tbilisistä tulee myös 23-vuotias hyökkäävä keskikenttämies Lasha Nanobashvili. Lasha omaa laajan syöttövalikoiman ja pystyy luovuudellaan ja tempokuljetuksillaan aiheuttamaan harmaita hiuksia vastustajille. Hänen laadukasta potkutekniikkaansa pystytään hyödyntämään myös erikoistilanteissa. Lasha on onnistunut jo maalinteossa kertaalleen.


Kaksi hieman nuorempaa pelaajaa ovat FC Iberia 2010-seuran kasvatteja ja ovat molemmat iältään 18-vuotiaita.

"Tavoitteeni on auttaa Hakaa nousemaan Miesten Kakkoseen, sillä henkilökohtainen tavoitteeni on kehittyä mahdollisimman paljon ja nähdä mitä mahdollisuuksia on. Mitä tulee Suomeen ja Kajaaniin, pidän siitä todella paljon, he ottivat meidät erittäin lämpimästi vastaan ja tuntuu, että olen pelannut täällä jo pitkään, kiitos Hakan, Jarmo Anttosen ja Kajaanin Hakan valmennustiimin" - Soso

Luka Aslanishvili on vikkeläjalkainen pelaaja, joka viihtyy parhaiten jommalla kummalla laidalla tai hyökkääjänä. Lukan vahvuudet ovat 1 vastaan 1 pelaamisessa ja oivaltavissa ratkaisuissa hyökkäyskolmanneksella, ja hän onkin pähkinä purtavaksi vastustajan puolustukselle. Hän on jo osunut maalipuiden väliin kertaalleen.

Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, on toinen 18-vuotias ihmelapsi, Soso Gigashvili. Soso on maalinälkäinen kärkimies, joka on ottanut paikkansa Hakan hyökkäyksessä. Soso on jo onnistunut maalinteossa kahteen otteeseen sekä nuoresta iästään huolimatta vakuuttanut ennakkoluulottomilla otteillaan ja fyysisellä pelillään. Pääpelitaito voidaan myös laskea Soson vahvuudeksi.

Luka AslanishviliSoso Gigashvili

Nuoret urheilijat haluavat kiittää Hakan organisaatiota ja faneja lämpimästä vastaanotosta, hyvästä ympäristöstä ja kaikesta siitä tuesta mitä he ovat saaneet. He myös lupaavat tehdä kaikkensa taistellessaan Hakan keltamustien värien puolesta tulevissa otteluissa.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi