Muji Kazmi keltaisiin!
Julkaistu: 30.04.2023 08.50

Muji Kazmi keltaisiin!

Kajaanin Haka on solminut kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Muji Kazmin kanssa.

Monipuolinen Kazmi on aloittanut pelaajauransa Malesiassa, jossa hän pelasi jalkapallon lisäksi myös futsalia. Taitava Kazmi on ensisijaisesti hyökkäävä keskikenttäpelaaja, mutta voi pelata myös laidassa tai keskushyökkääjänä. Malesian lisäksi Kazmi on pelannut myös Pakistanissa, jossa hän pelasi ja opiskeli yhdessä Karachin (kaupunki) parhaista kouluista.

Pakistanissa Muji sai enemmän näkyvyyttä, säännöllistä peliaikaa ja kokemusta pelaamisesta aikuisten sarjoissa. Pakistanista Kazmilla on useita henkilökohtaisia palkintoja ja kokemusta myös kapteenin tehtävistä, joka kertoo miehen luonteesta paljon.

Kazmi on muuttanut Kajaaniin ja opiskelee KAMK:ssa. Hän näkee Hakan täydellisenä paikkana oppia ja hankkia pelaajakokemusta kehittyäkseen yhä jalkapalloilijana. Kun häneltä kysyttiin, kuinka paljon Hakan perheeseen kuuluminen merkitsee, vastasi hän nopeasti:

"Hakaan kuuluminen on minulle hyvin erityistä, sillä olen aina halunnut pelata Euroopassa. Tänne tullessani olen saanut hyviä ystäviä ja toivon, että voimme kaikki saavuttaa jotain yhdessä."

Kazmi viittasi myös Kajaanin Hakan kaltaisessa historiallisessa seurassa pelaamisen tärkeyteen, jonka ovat maininneet kaikki seuran kaudelle 2023 tulevat pelaajat. Kazmi kokee merkityksellisenä olla mukana Hakan 70-juhlavuotena:

”On hienoa pelata seurassa, jolla on niin pitkä historia ja paljon kokemusta suomalaisesta jalkapallosta. Toivon voivani pelata täällä pitkään ja kehittää samalla itseäni pelaajana ja tulla tärkeäksi pelaajaksi joukkueelle."

Tervetuloa Kajaanin Hakaan Muji! Odotamme näkevämme sinut pian keltaisessa paidassa!

Haka kauden 2023 sopimuspelaajia ovat:

Jonne Pirinen, Bigyan Dahal; Joona Heiskanen, Jose Ferreira, Santtu Juntila; Henrique Quadros, Muji Kazmi

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi