​Lisää joukkueuutisia KajHalle Santtu Junttilan jatkaessa kaudella 2023!
Edustusjoukkue -MJulkaistu: 06.03.2023 11.14

​Lisää joukkueuutisia KajHalle Santtu Junttilan jatkaessa kaudella 2023!

On ilomme ilmoittaa, että puolustaja Santtu Junttila jatkaa edustuksessa KajHan 70-vuotisjuhlakaudella 2023. Junttila kuului Hakan vuoden 2022 Kakkosen joukkueeseen, ja hänellä oli jo kokemusta Kolmosen mestaruudesta vuonna 2021, mikä on hyvin arvokasta tulevalle vuodelle.

Santtu aloitti jalkapallouransa 11-vuotiaana Oulunsalon Pallossa ennen siirtymistään FC Kangasalaan ja Lempäälän Kisaan. 14-vuotiaana hän siirtyi sitten nykyiseen Veikkausliiga-joukkueeseen FC Hakaan Valkeakoskelle, jossa hän pelasi seuran juniorisarjat. Hän tuli suoraan FC Hakan U19-joukkueesta opiskelemaan Kajaanin ammattikorkeakouluun ja VRUA:n Kajaanin Urheilukampukseen. Kaksoisuran luominen on sujunut hyvin, ja liikunnanohjaajaksi opiskelun ohella hän on saanut paljon harjoitteluaikaa ja tehnyt myös töitä juniorivalmennuksessa opintojen ja jalkapalloilun ohella. Junttilan ensimmäinen ottelu KajHan pelipaidassa oli elokuussa 2021 Rollon Poikia vastaan Kajaanin Liikuntapuistossa.

Junttila on ollut Hakan joukkueelle tärkeä pelaaja alusta lähtien. Hänen taitonsa ja omistautumisensa ovat erinomaisia, ja hänen työsuorituksensa tekevät Santusta voimavaran seuralle, sekä esimerkin kaikille ympärillään oleville. Hän on omistanut paljon seuralle ja auttanut myös valmentajana KajHan junioriryhmissä siirtäen pelikokemustaan seuran tulevaisuuteen.


Kun kysyttiin, mitä Santulle merkitsi jatkaa osana edustusjoukkuetta, hän vastasi näin:

”On hienoa olla osa Hakaperhettä ja uskon, että omalla tekemisellämme teemme 70-vuotisjuhlavuodesta hienon ja ikimuistoisen vuoden. Ensi kaudella haluan kasvaa jalkapalloilijana ja myös henkilönä, että ensi vuosi olisi mahdollisimman hyvä."

Olemme innoissamme saadessamme sinut joukkueeseen vielä vuodeksi, emmekä malta odottaa, että näemme sinut jälleen toiminnassa!

Kauden 2023 sopimuspelaajia ovat tällä hetkellä:

Joona Heiskanen, Jose Ferreira, Henrique Quadros, Santtu Junttila

2. ASTEEN OPISKELIJOIDEN YHTEISHAKU 21.2.2023-21.3.2023

KORKEAKOULU-OPISKELIJOIDEN YHTEISHAKU 15.3.2023 klo. 8:00- 30.3.2023 klo. 15:00