Edustusjoukkue -M, Miesten Kakkonen

OLS - Haka KajHa   1 - 1

Castren TN

​Haka tasasi pisteet Oulussa – OLS - Haka 1–1

Haka vieraili sunnuntai-iltana Oulussa OLS:n vieraana. OLS:lla oli kokoonpanossa muutamia AC Oulun Veikkausliigajoukkueen pelaajia, mutta Castrenin tekonurmella käyty kamppailu päättyi tasatulokseen 1–1 (0–1). Yhden pisteen myötä Haka nousi seitsemääntoista pisteeseen ja on näin ollen sarjataulukossa sijalla yhdeksän.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen. Haka oli kuitenkin hieman niskan päällä ja onnistui luomaan paremmat maalintekopaikat. Hakalle maalipaikoille pääsivät hyökkääjät Carlos Ferreira ja Tuomas Nurkkala. 34. peliminuutilla Hakan yritykset palkittiin, kun Carlos Ferreira kikkaili oman jalkansa vapaaksi 16-sisällä ja ampui kauden kolmannen maalinsa. Ferreiran maali oli myös ensimmäisen puoliajan ainokainen.

Toinen jakso oli myös todella tasainen. Tällä kertaa vain OLS:lla oli hienoinen hallinta. Haka ei montaa kertaa toisella jaksolla päässyt hätyyttelemään OLS-maalia. Haka kuitenkin puolusti tiivisti eikä vastaavasti OLS:kaan päässyt useaan otteeseen vaarallisille maalipaikoille. Hyvän ottelun Hakan maalilla jälleen pelannut David Romana joutui kuitenkin antautumaan 60. minuutilla. OLS hyökkäsi vasenta laitaa pitkin ja matalakeskitys tavoitti maalinedustalta Leevi Pekkalan, joka viimeisteli yhdellä kosketuksella pallon varmasti Hakan maaliin. Enempää maaleja ottelussa ei enää nähty.

Pirteällä pelipäällä jälleen Hakan paidassa esiintynyt 18-vuotias Tiitus Erola piti loppu tulosta oikeutettuna.

-Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä. Toisella meinattiin jäädä vähän puolustamaan omalle puolikkaalle. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä peli ja tasapeli oli oikeutettu tulos, Erola analysoi.

-Tietenkin kun johdettiin peliä, niin olisi ollut hieno saada voitto. Vieraspisteeseen ei kuitenkaan voi olla täysin pettynyt. Etenkin kun OLS on niin paljon ylempänä taulukossa. Tämän pelin myötä on hyvä jatkaa kovaa treenaamista ja tavoitteena loppukaudelle on pystyä säilyttämään sarjapaikka.

Tilastot
OLS

1 - 1

(0-1)
60'MaaliPekkala Leevi