6
HEI
16.00
Edustusjoukkue -M, Miesten Kolmonen

OsPa - Haka KajHa   5 - 1

Oulu, Heinäpää 2 TN

Lauantaina alkaa vieraspelien sarja edustusjoukkueelle, kun he matkaavat Ouluun kohtaamaan OsPa:n.

Haka vietti voittoisaa päivää viime viikolla, kun he voittivat Villan Pojat 9-0. Ottelu oli vahva esitys alusta loppuun asti. Maalintekijöinä olivat Irakli Siradzi (x2), Lasha Nanobashvili (x2), Joona Heiskanen, Henri Karjalainen, Tiitus Erola ja Aapeli Repo (x2). Syöttöjä antoivat Jose Ferreira (x2), Jules Samnda, Giorgi Ramishvili, Lassi Toppinen, Lasha Nanobashvili (x2) sekä Aapeli Repo.

Kysyimme valmentaja Mohamed "Rando" Rashadin kommentteja tulevaan peliin:

"Kyllä, olemme valmistautuneet hyvin, kaikki odottavat peliä ja ovat valmiita. Meiltä kuitenkin puuttuu joitakin avainpelaajia, ja tiedämme menevämme erittäin vaikeaan peliin erittäin hyvää joukkuetta vastaan. Meillä ei ole mitään hävittävää, kaikki paine on heillä.

Vaikka avainpelaajia puuttuu, odotamme peliä innolla ja taistelemme sillä, mitä meillä on. Tiedämme, että he eivät aio perääntyä ja yrittävät hyökätä meitä vastaan ensimmäisestä minuutista lähtien. Tiedämme, että peli on vaikea ja heille on tärkeää saada kolme pistettä. Tiedämme, että olemme altavastaajia tässä pelissä, joten on tärkeää saada positiivinen tulos tästä."

Joukkueuutisten osalta tälle viikonlopulle on luvassa paljon muutoksia. Lasha Nanobashvilin, Shota Nadiradzen ja Giorgi Ramishvilin paluu Georgiaan on aiheuttanut muutoksia Marko Milunovicin joukkueessa. Haka on tiennyt heidän lähdöstään jo jonkin aikaa ja seura on valmistautunut tähän. Kolmikkoa tullaan kaipaamaan kovasti. Kajaanin Haka on kiitollinen heidän panoksestaan sekä erittäin ylpeä heidän kehityksestään! Ratkaisuna tähän jotkut korkeasti suorittavat P17-pelaajat saattavat saada mahdollisuuden tehdä debyyttinsä edustusjoukkueessa. Kajaanin Hakan legenda Tuomas Sirviö palaa myös kokoonpanoon – kaksi voittoa maalivahdille, joka on juuri voittanut Kainuun Positiivisin Ihminen -palkinnon, onnittelut Touho!

OsPa – Keitä he ovat?

OsPa on tällä hetkellä Kolmosen taulukossa neljäntenä, neljällä voitolla ja kahdella tappiolla. Heidän viimeisin ottelunsa oli 4-0 voitto Villan Pojista, maalintekijöinä Lauritapio Tiainen, Eemil Merikanto, Johannes Kauppila ja Kasper Flygare.

Oulunsalo Pallo ry (OsPa), perustettu vuonna 1989, pyrkii edistämään jäsentensä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia jalkapallon kautta. Vahvana juniorijalkapalloseurana Oulun alueella OsPa ylläpitää Reilun Pelin arvoja, korostaen rehellisyyttä, nuorten hyötyä, laadukasta hallintoa ja valmennusta sekä itsestä, toisista ja ympäristöstä huolehtimista. Oulunsalossa sijaitsevaan seuraan kuuluu yli 350 osallistujaa, 12 joukkuetta ja noin 300 rekisteröityä pelaajaa ikäluokasta 5-6 alkaen. Jokaisella joukkueella on valmentaja, joukkueenjohtaja, taloudenhoitaja ja huoltajat, joilla on määritellyt tehtävät yhtenäisen toiminnan varmistamiseksi. Vanhemmat muodostavat joukkueiden tukiryhmän. OsPan joukkueet noudattavat Kaikki Pelaa -sääntöjä, osallistuvat piirisarjoihin ja kansainvälisiin turnauksiin sekä isännöivät vuosittain Kapteeni Cupia. Harjoitusolosuhteet sisältävät paikalliset kentät, koulusalit ja hallit, ja kesän jalkapallokoulussa 5-10-vuotiaille esitellään uusia pelaajia seuralle.

Vuoden 2024 offseasonilla OsPa on vahvistanut kumppanuuttaan AC Oulun ja OLS:n kanssa, mikä on tarkoittanut, että Kolmosen joukkueen hallinta on siirtynyt vahvasti AC Oululle. Tämä tarkoittaa, että huomisen pelissä saatamme nähdä AC Oulun tai OLS:n pelaajia kohtaamassa Kajaanin Hakan, sillä Veikkausliiga-seura vastaa pelaajavalinnoista.

One to watch - Chianyindi Spencer Silas

Vaikea valinta OsPan kontekstissa, koska heidän pelaajavariaationsa peleissä on hyvin yleistä, mutta olemme valinneet Kajaanin Hakalle tutun nimen Chianyindi Spencer Silasin. Silas on tuttu KajHalle, sillä hän teki maalin Hakaa vastaan viime kerralla, kun hän edusti PS Kemiä kaudella 2023.

Taitava nigerialainen keskikenttäpelaaja osoitti laatuaan viime kerralla pelatessaan Kajaanissa Hakaa vastaan ja todisti sen myös Kemin maalilla. Hän on vahva ja fyysinen keskikenttäpelaaja, jolla on paljon nopeutta ja tekniikkaa, mikä voi aiheuttaa vaikeuksia KajHalle lauantain pelissä. Hän on ollut vakiohahmo OsPan joukkueessa, pelaten tällä kaudella viisi peliä. Silas aloitti Suomen jalkapallomatkansa vuonna 2022 liittymällä PS Kemiin, jossa hän pelasi vuosina 2022 ja 2023 ennen siirtymistään Ouluun edustamaan OsPaa. Hän teki viisi maalia vuoden 2023 Kolmosessa.

Peli alkaa Heinäpäässä klo 16:00. Odotamme jännittävää ottelua, jossa voimme nähdä yllätyksiä molemmilta joukkueilta! Ottelu striimataan VEO Livessä.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi