Kajaanin Haka on Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian alaisuudessa toimivan Kajaanin Urheilukampuksen Jalkapallo -lajiharjoittelun vastuuseura. Kajaanin urheilukampus -urheiluakatemian ja urheilijan opintopolun kehittämishanke on Kainuun liikunnan toteuttama. Urheilukampuksen tavoitteena on luoda alueelle eheä ja tavoitteellinen urheilijan polku sekä erilaisin tukipalveluin tukea ja ohjata nuorta sekä ammatti-, että urheilu-urallaan.

Urheilijan polun kehittäminen on suunniteltu kolmen päätoimijan saumattomassa yhteistyössä. Kajaanin ammattikorkeakoulu, Kajaanin Haka ja Kajaanin Urheilukampus ovat luoneet erinomaisen konseptin, jossa ammattiin opiskelun yhteydessä voi viedä huippu-urheilijan uraa eteenpäin optimaalisissa olosuhteissa. Urheilullinen opiskelun polku on mahdollista aloittaa jo yläkoulu ikäisenä.

Kajaanin urheilukampuksessa voit harjoitella ja pelata tavoitteellisesti jalkapalloa! Valmennus on kokonaisvaltaista ottaen huomioon lajitekniikat, taktiikat, voima- ja muun tukiharjoittelun, harjoituskuormituksen hallinnan sekä yksilöllisten ominaisuuksien kehittämisen. Loistavat harjoitteluolosuhteet takaavat hyvät harjoittelumahdollisuudet läpi vuoden. Teemme yhteistyötä valmennusopinnoissa Palloliiton ja Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijoiden kanssa.