Liikkuvuutta ja lihaskuntoa
Julkaistu: 01.04.2022 20.00

Liikkuvuutta ja lihaskuntoa

Hieman treenikuulumisia kuvien kera Kajaanihallilta.

Melkein koko talven ja kevään olemme treenanneet perjantaisin Kajaanihallilla. Yksi tunti juoksuradalla ja toinen tunti tatamilla.

Tatamilla pojat treenaavat lihaskuntoa ja -huoltoa, sekä erilaisia liikkuvuusharjoitteita. Tavoitteena on vahvistaa lihaksia, parantaa liikkuvuutta sekä ehkäistä loukkaantumisia. Lihakset joutuvat aika koville, vaikka sykkeet pysyvätkin lyhyiden harjoitusten myötä matalalla. Erilaisia harjoitteita tunnin aikana on todella paljon ja toistoja 8-10 per harjoite. Lihaskunnon osalta pojat tekevät yleensä kaksi kierrosta ja sen perään liikkuvuusharjoitteet. Tunti menee melko joutuisasti ja samalla hyvä läppä lentää!


Muuten alkuviikko treeneissä oli todella kevyt, ihan tarkoituksella, koska koronasta toipuvia pelaajia palaili treeneihin. Pallohallilla harjoiteltiin kevyesti hölkäten ja syöttötaitoa sekä maalintekoa harjoitellen. Sykkeitä seurattiin tarkasti ja harjoitustempo oli sellainen, että pojilla meinasi olla tylsää. Mutta varovainen täytyy olla ja nyt näyttää siltä, että suurin osa pelaajista on toipunut.

Reilu kuukausi on kauden alkuun. Vaikka harjoituskausi on ollut sairastelujen takia vaikea niin harjoituspelit ovat osoittaneet joukkueen olevan hyvässä kunnossa. Isoja loukkaantumisia ei ole ollut ja yksi syy tähän on nämä perjantain treenit. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!


#kajhabjunnut #kajhabjuniorit #kajaaninhaka #p17kakkonen #kohtip17ykköstä #keltaset #hakafamily #ilo #innostus #intohimo #pelaajakehitys #liikkuvuusharjoittelu #monipuolinenjalaadukasvalmennus #pikajuoksuvalmennus #palautumisenseuranta #sykkeenseuranta #polarveritysense