Syyskierroksen avaus 27.7
P12 (2012-2013)Julkaistu: 31.07.2024 12.58

P12 kakkosen syyskierroksen avaus pelattiin Jäälissä helteisissä tunnelmissa LAFK-KKP joukkuetta vastaan.

Peliin lähdettiin ilman ennakkoasetelmia. Vastustaja oli meille entuudestaan tuntematon, mutta tietona oli, että LAFK on pelannut hienon kevät kierroksen ja nousi kolmosesta kakkoseen.

Avauserän alkuun LAFK pääsi yllättämään taidokkaalla maalilla meidän puolustusvirhettä hyväksikäyttäen. Takaa-ajoasemasta peli alkoi pikkuhiljaa kääntyä meidän eduksi ja toiseen erään lähdettiin 2-1 lukemista meidän johtaessa peliä.

Toinen erä oli meille maalijuhlaa. Pelaajat saivat kuviot kuntoon ja kommunikointi kentällä oli todella hyvää. Pallo liikkui paljon syöttöpelin kautta ja vastustajan puolustus ei pystynyt hyökkäyksiä katkomaan.

Peli päättyi 7-1 meidän voittoon. Valmennus oli tyytyväinen voitosta, mutta mikä merkittävintä oli pelissä toteutuneet harjoitellut asiat: pallon palautus toppareille ja hyökkäyksen toteutus alakerran kautta palloa pitäen omilla ja prässi.

Seuraava peli pelataan 11.8 OSPA:a vastaa Oulunsalossa.