P12 joukkueen sarja päättyi sarjavoittoon
P12 (2012-2013)Julkaistu: 07.10.2024 11.06

P12 joukkueen sarja päättyi sarjavoittoon

Sarjavoitto ja nousu takaisin ykköseen

P12 joukkue pelasi sunnuntaina 6.10 hyvin hyisissä olosuhteissa viimeisen sarjapelinsä. Kotivieraaksi saimme Rovaniemeltä RoPS P13 joukkueen, mikä oli pitkään pitänyt sarjakärjen paikkaa hyvin samankaltaisella pelimenestyksellä kuin mekin. Keli oli kangistava ja pallo erittäin liukas, mikä lisäsi painetta peliin.

Molemmat joukkueet lähtivät peliin asetelmalla, josta voitolla ei ykköseen nousun kannalta ollut merkitystä. Silti pelin huuma ja intensiteetti oli niin mukaansa tempaiseva, etteikö molemmat joukkueet olisi pelanneet mistään muusta kuin voitosta. Onhan kyseessä kilpalaji, jossa jokaiseen peliin lähdetään voittoa tavoitellen eikä katselemaan, miten käy.

RoPS pelasi selkeästi temmoltaan kovempaa peliä kuin aikaisemmat vastustajamme ja se sai pelaajiemme jalkoihin liikettä. Hyvä niin. Olihan keli hyytävä. Joukkueellamme oli alla jo hyvin monta kovatempoista ja teknisesti taitavaa joukkuetta kohdattuna. Pelityyli sopi meille vallan mainiosti.

Ensimmäinen erä oli RoPSin hallintaa, mutta päättyi 1-1 lukemiin. Toinen erä oli jo meidän. RoPS tuli kovaa ja teki hienoja pallon purkuja sekä pääsi vaarallisesti muutamia kertoja melko vaivattomasti läpiajoon, mutta maalivahtimme Paavo oli tilanteissa erinomaisesti hereillä, eikä RoPS päässyt enää lisää maaleja tekemään. Loppulukema meidän voitoksi 3-1.

Kausi on ollut nousujohteinen alun sarjapudotuksen jälkeen. Joukkueemme sai hyvää ensimakua siitä, miten kovaa ykkösessä pitää pystyä pelaamaan. Valmennus on tehnyt kovasti töitä ja ovat olleet hyvin tietoisia siitä, mitä joukkueeltamme vaaditaan, että nousu ykköseen voi olla mahdollinen ja miten siellä voi pärjätä.

Talviaika harjoitellaan hyvin intsensiivisesti ja kovaa. Valmennuskaksikkomme on teroittanut kynät penaalista ja suunnitelmat on hiottu hallikautta varten. Lisäksi kohta alkava futsalkausi pitää takuulla jalat lämpiminä ja kunnon kohdillaan.

Kiitos tiimi ja taustahenkilöt. Matka jatkuu ja tie on avoin kaikille mahdollisuuksille.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi