​Kajaanin Hakalla 400 rekisteröityä pelaajaa!
Kajaanin Haka ryJulkaistu: 13.09.2024 11.58

​Kajaanin Hakalla 400 rekisteröityä pelaajaa!

Kajaanin Hakan Isot-Naperot -ryhmään ilmoittautunut Elias Hyttinen on seuran 400. rekisteröity pelaaja! Elias on uusi pelaaja ryhmässä ja odottaa innolla tilaamiaan seuran pelivaatteita. Kuvassa Eliakselle kukkia ja karkkipussia ojentaa Kajaanin Hakan valmennuspäällikkö Karri Hentilä.

Liikkumaan matalalla kynnyksellä

Seurassa kehitetään matalan kynnyksen harrastustoimintaa. Kaikilla pitää olla mahdollisuus harrastaa ja pääteemana Kajaanin Hakassa on ilo ja innostus. Matalan kynnyksen toiminta tarjoaa kaiken ikäisille mahdollisuuden aloittaa liikunnan harrastaminen helposti ja edullisesti. Seuran toiminta perustuu ajatukseen "Jalkapalloa jokaiselle". Tarjolla on ohjattua toimintaa kaikille sukupuolille ja ikäryhmille, myös erityistä tukea tarvitsevat ovat tervetulleita toimintaan.

Ympärivuotinen nappulatoiminta, nuorten harrasteryhmät, päiväkotiyhteistyö, koulukerhot, tulevat aikuisten kuntofutisprojektit, sekä maahanmuuttajien harrastusryhmät ovat esimerkkejä seuran monipuolisesta tarjonnasta. Seura tukee myös kotouttamista jalkapallon avulla ja järjestää erilaisia turnauksia, kuten Kainuun Nappulaliigaa (jo 16 vuoden ajan).

Kuvia nappulaliigaturnauksesta Kuvia nappulaliigaturnauksesta Kuvia nappulaliigaturnauksesta

Kajaanin Haka tekee tiivistä yhteistyötä koulujen, päiväkotien ja muiden toimijoiden kanssa. Seura on mukana kehittämässä Kajaanin urheilukampusta ja rekrytoi alueelle uusia opiskelijoita mm. Euroopasta. Annamme seurassa opintojaan suorittaville liikunnanohjaajaopiskelijoille (AMK) mahdollisuuden kouluttautua Suomen Palloliiton valmentajakoulutuksissa, jolloin tämä hyödyttää sekä seuraa, harrastajia, että opiskelijoita.

Seuran toiminta tuottaa merkittäviä hyötyjä alueelle (5,25 miljoonan euron hyöty alueella, UEFA SROI v. 2021). Seura on onnistunut kasvattamaan jäsenmääräänsä ja pitämään pelaajia mukana toiminnassa. Toiminta on sosiaalisesti vaikuttavaa ja tuottaa alueelle merkittäviä taloudellisia hyötyjä.

Tästä on hyvä jatkaa työtä Kainuulaisten liikuttamiseksi matalan kynnyksen harrastustoimintaa kehtittämällä.

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi