Uusin kumppanimme Autotarvike tarjoaa kaikille katsojille vapaan pääsyn otteluun!
Edustusjoukkue -MJulkaistu: 25.09.2024 11.07

Uusin kumppanimme Autotarvike tarjoaa kaikille katsojille vapaan pääsyn otteluun!

Kajaanin Hakan miesten edustusjoukkueen kauden 2024 viimeinen ottelu pelataan kotikentällä Kajaanin Liikuntapuistossa. Vastassa Rovaniemi United. Ilmaisen sisäänpääsyn tarjoaa uusi kumppanimme Autotarvike ja portilta saa sata ensimmäistä tulijaa pienen yllätyslahjan. 200 ensimmäiselle myös ilmainen grillimakkara! Tervetuloa!

Korpi-Auto siirtyi alkuvuodesta osaksi Rengastien Autotarvike Oy konserni. Kyseessä on vuonna 1993 perustettu perheyritys, jonka pääpaikka on Seinäjoella. Syyskuussa konserni uudisti ilmeensä ja nyt kaikki toimipisteet toimivat Autotarvike-brändin alla.

Autotarvike myy varaosia, renkaita ja vanteita sekä autotarvikkeita niin kuluttaja kuin tukkuasiakkaille. ”Varastossamme on noin 60 000 eri tuotetta ja määrä kasvaa koko ajan. Varasto on rakennettu palvelemaan niin yksityisasiakkaita kuin korjaamoja ja varaosaliikkeitä. Myös hintatason olemme pitäneet järkevänä”, kertoo Autotarvikkeen omistaja ja toimitusjohtaja Jan Koskela.

Suurempi varasto ja kilpailukykyiset hinnat tuovat kajaanilaisille ja lähialueella asuville lisäarvoa. ”On varaa valita, kuten sloganimme sanoo”, Koskela toteaa.

Seinäjoella Autotarvikkeella on laaja kuljetusverkosto tukkuasiakkaille. ”Sama konsepti tuodaan myös Kajaanin alueelle lähitulevaisuudessa”, Koskela paljastaa.

Asiakkaita palvelevat edelleen samat rautaiset ammattilaiset kuin aiemminkin, mutta myymälää on päivitetty. ”Kannattaa tulla tutustumaan. Poikkea vaikka kahville – meillä on aina kahvipannu kuumana!”

Toimitusjohtaja ei kiireiltään ehtinyt kuvaan, mutta bongasimme kuvaan maskottimme The RAT:in, varastotyöntekijä Antti Ahon sekä varatoimitusjohtaja Tino Nelimarkan. Heidät saattaa bongata myös lauantain ottelussa. 😉

Kajaanin Haka ry

Kalliokatu 7 (käynti koivukoskenkadulta)

87100 KAJAANI


Puh. 08 629 870


toimisto@kajaaninhaka.fi

ohjaus@kajaaninhaka.fi