​Carlos Ferreira keltaisiin! Esittelyssä Hakan uusi hyökkääjä
Kajaanin Haka ryJulkaistu: 23.07.2022 19.04

​Carlos Ferreira keltaisiin! Esittelyssä Hakan uusi hyökkääjä

Haka saa lisää hyviä uutisia, kun Carlos Ferreira saapuu vahvistamaan miesten edustusjoukkuetta ennen Kakkosen syyskierrosta.

24-vuotias portugalilaishyökkääjä tulee Kajaaniin CD Cinfãesista, jossa hän pelasi kauden 2021/22 jälkimmäisellä puoliskolla 14 ottelua tehden kuusi maalia ja syöttämällä kaksi. Ferreira pelasi tämän kauden ensimmäisen puoliskon Portugalin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, FC Mirandelassa, kahdeksan ottelua. Mirandela on seura, joka on tunnettu Portugalissa nuorten lupausten kasvattajaseurana.

Ferreira on pelannut suurimman osan aikuisurastaan edustaen perinteikkäitä seuroja Portossa - Barrosasaa, Rebordosa AC:ta, Marco 09:ää ja Lousadaa. Lousadassa hän pelasi myös juniori-ikäisenä, tullessaan Pohjois-Portugalin seuran riveihin. Ferreira on koko uransa ajan osoittanut tarkkaa maalivainua. Hän tietää kuinka sijoittua oikeaan paikkaan boksin sisällä, joten maalit tulevat hänelle kuin luonnostaan. Hän on myös voimakasa ja taktisesti älykäs hyökkääjä.

Hyökkääjä vahvistus saapui Kajaaniin loppuviikosta ja hänellä on pelioikeudet jo sunnuntain vierasotteluun JBK:ta vastaan. Sunnuntain ottelu alkaa kello 16 ja odotamme innolla näkevämme Carlos Ferreiran pelikentällä ensimmäistä kertaa.

Hakan päävalmentajalla Luis Figueiredolla oli tämä kerrottavana viimeisimmästä hankinnastaan:

– Carlos on hyökkääjä, joka on vahva ilmassa. Hän pystyy myös viimeistelemään molemmilla jaloillaan. Hänellä on kokemusta, mutta silti hänessä on paljon potentiaalia kehittyä vieläkin paremmaksi. Olen varma, että hän on pelaaja, joka tulee osoittamaan arvonsa kauden jälkimmäisellä puoliskolla. Samalla tämä on hänellä mahdollisuus päästä korkeammalle tasolle suomalaisessa jalkapallossa.

Tervetuloa Carlos ja odotamme innolla näkevämme sinut Liikuntapuistossa!

Hakan sopimustilanne kaudelle 2022:

Paavo Jarva, Lassi Rahikainen, Kalle Kemppainen, David Romana, Tatu Mäki, Joona Heiskanen, Tiitus Erola, Joona Mikkonen, José Ferreira, Santtu Junttila, Yves Samnda, Miguel Soares, Jasper Pikkuhookana, Niko Kivijärvi, Damer Elkib, Henrique Quadros, Joni Kivijärvi, Eduardo Barros, Ismat Heydari, Tuomas Nurkkala, Aapo Karjalainen, Carlos Ferreira